banner171

Fenerbahçeli Sow para dağıttı!

Fenerbahçeli Sow para dağıttı!

Fenerbahçeli Sow para dağıttı!
Fransa'nın Lille kulübün'den devre arasında transfer edilen ve attığı gollerle Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda ilerlemesini sağlayan Sow, BUGÜN'ün haberine göre, hayırsever kimliği ile ön plana çıktı. Sarı- Lacivertli takımın Senegalli golcüsü geçtiğimiz hafta Beyazıt'a gitti. Bu semtte Türkiye'ye gelen ve seyyar satıcılık yapan vatandaşlarını bulan Musa Sow’un onlarla çok yakından ilgilendiği ve dertlerini tek tek dinlediği belirtildi. Yurttaşlarının durumundan çok etkilenen Senegalli yıldızın daha sonrada cebinden bir deste para çıkardığı öğrenildi.

"Tekrar geleceğim" deyip gitti

Fenerbahçeli futbolcu, bu parayı çevresini saran Senegallilere adaletli birşekilde dağıttı. Bu durumdan oldukça mutlu olan Sow'un vatandaşları ağırlıklı olarak yaşadıkları Kumkapı ve Yenikapı'ya golcü oyuncuyu davet ettiler.

Buna "hayır" demeyen Sow burada sıkıntılar yaşayan vatandaşlarına zaman zaman geleceğini de söyledi ve oradan ayrıldı. Başarılı forvet, Fenerbahçe'den yarım sezon için 1 milyon 280 bin, gelecek sezon içinise 3 milyon 400 bin euro para alacak. Öte yandan Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Yattara'da İstanbul'daki Gineli vatandaşlarına zaman zaman bu tür yardımlarda bulunuyordu.

Kaynak : //www.spor3.com/fenerbahceli-sow-para-dagitti-1301835h.htm#ixzz1sfE8hmDV

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153