banner171

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi isyanı!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne alınmamasının sebebinin ortaya çıkması futbolcuları isyan ettirdi.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi isyanı!
 Fenerbahçe'nin UEFA yerine TFF'nin kararı doğrultusunda Şampiyonlar Ligi'ne alınmadığının ortaya çıkması futbolcuları isyan ettirdi.
Fenerbahçe'nin UEFA yerine TFF'nin kararı doğrultusunda Şampiyonlar Ligi'ne alınmadığının ortaya çıkması Sarı-Lacivertli camia kadar futbolcuları da isyan ettirdi.
Kaptanlar Alex, Emre ve Volkan dünkü idman öncesi takımı toplayıp "Bizi Devler Ligi'ne göndermeyerek rızkımızı çaldılar. Mağduriyetimizi kim giderecek?" şeklindeki sözlerle tepkilerini gösterdiler.
CAS Hakemi Kısmet Erkiner'in Fener-bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararıyla alınmadığını belgeleriyle ortaya koyması Sarı-Lacivertli futbolcuların tepkisini çekti. Süper Lig'de bugün oynanacak Samsunspor maçı öncesi son antrenmanda oyuncuların aralarında bu konuyu uzun uzun tartıştığı belirtildi. Takım kaptanları Alex de Souza, Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel'in arkadaşlarına hitaben birer konuşma yaptığı da öğrenildi.
İdman öncesi takım arkadaşlarını bir araya toplayan kaptanların, Devler Ligi'ne alınmadıkları tarihten bugüne kadar geçen süreci değerlendirdiği kaydedildi. Sorumlulardan hesap soran futbolcuların sitem dolu sözler kullandıkları da aktarıldı. TFF'nin Sarı-Lacivertli kulübün ve futbolcuların geleceğini çaldığı görüşü ön plana çıkarken, toplantıya şu sözlerin damgasını vurduğu ifade edildi: "Gururumuzu elimizden aldılar. Çocuğu olan arkadaşlar da var, olmayan da... Bizi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyerek doğmamış çocukların rızkını dahi çaldılar. Şimdi mağduriyetimizi kim giderecek? Helal olarak kazandığımız şampiyonlukla Şampiyonlar Ligi'ne katılacaktık. Öyle bir kadromuz vardı ki; Sevilla'da kazandığımız başarıya yenilerini ekleyebilirdik."
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel başarısı ile birlikte Türk futbolunun çıtasının da yükseleceği şeklinde yorumların yapıldığı toplantıda ayrıca, "Federasyon, aldığı bu kararla geleceğimizi de çaldı. En kötüsü de vebal. Bu işin vebalini kim ödeyecek? Federasyon keşke bize karşı daha dürüst olsaydı. Hep bazı belgeleri saklamışlar. Arkamızdan iş çevire çevire bugünlere gelindi." şeklinde konuşmaların geçtiği dile getirildi.
Sarı-Lacivertli oyuncuların sene başında Niang, Emenike, Andre Santos, Lugano gibi isimlerin takımdan ayrılmasıyla çok güç kaybettiklerini düşündüğü, geçen sezonki kadroya yapılacak takviyelerle bu yıl farklı bir Fenerbahçe izletebilme fırsatının kaçırıldığına inandığı bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153