banner171

''Fener'i sahasında devireceğiz''

''Fener'i sahasında devireceğiz''

''Fener'i sahasında devireceğiz''

Galatasaray'da ağızlardan sadece tek bir cümle çıkıyor: “Fenerbahçe’yi bu kez sahasında devirecek ve yıllardır devam eden bu seriye son vereceğiz”

Sarı-Kırmızılı takımın 12 yıldır ezeli rakibi F.Bahçe’yi Saracoğlu Stadı’nda yenememesi, Galatasaray’daki gerilimi hafta sonundaki zorlu derbi öncesi doruk noktaya tırmandırmış durumda. Cimbom’un, en yakın takipçisi olan ve puan cetvelinde 9 puan gerisinde bulunan F.Bahçe’yi 11 maçtır yenememesi üzerine Aslanlar birbirlerine kenetlendi. Ağızlardan sadece tek kelime çıkıyor: “Fenerbahçe’yi bu kez sahasında devirecek ve yıllardır devam eden bu seriye son vereceğiz. Bunun için kendimize sonuna kadar inanıyoruz.”

BİRBİRLERİNİ MOTİVE EDİYORLAR


Galatasaray’da tüm ağızlardan hep aynı söz yükseliyor. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar “Bu kez kazanan biz olacağız” diyor ve başka bir şey düşünmüyor. Bu konuda Cimbom’un son oynadığı Gençlerbirliği maçından sonra başta başkan Ünal Aysal olmak üzere 2. başkan Ali Dürüst ve başkan yardımcısı Refik Arkan, “Kazanmaya gideceğiz” diyerek camiaya mesaj yolladı. Teknik direktör Fatih Terim ‘tedbirli’ konuşsa da tek hedeflerinin ‘kazanmak’ olduğunu dile getirdi. Futbolculardan Elmander, Melo, Ujfalusi ve Necati gibi isimler de yaptıkları açıklamada hep “Hüsran devri bitti. Bu kez yenilmeyeceğiz ve gülen taraf biz olacağız” dedi. Hatta futbolcuların aralarında yaptıkları konuşmalarda, birbirlerini derbiye konsantre etmek için uğraştıkları da öğrenildi.



Kaynak : //www.spor3.com/feneri-sahasinda-devirecegiz-1241847h.htm#ixzz1pCTLWRdm

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153