banner171

''Final öncesi son viraj !''

''Final öncesi son viraj !''

''Final öncesi son viraj !''

Aykut Kocaman, Antalyaspor maçını bu sözlerle yorumlarken futbolcularını, “Dış sahada en çok beraberlik alan takım” diyerek uyardı...

Teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcularını şimdiden Antalyaspor maçının havasına sokmaya çalışıyor... Ligin son maçında kayıp yaşamamaları gerektiğini öğrencilerine anlatan Kocaman, “Süper Final öncesi son virajdayız. ‘Viraj’ diyorum çünkü ligin alt kademelerinde mücadele veren takımların bu sene bize yaşattığı kayıplar aşikar.

Antalyaspor da bizi zor durumda bırakmıştı ilk yarıda. Düşme potasından uzaklaşmak adına var güçleriyle bize konsantre olmuş durumdalar ve bu tarz takımların nasıl konsantre olduklarını çok iyi biliyorsunuz. Dış sahada en fazla aldıkları skor beraberlik. Bu durum çok iyi savunma yaptıklarına ve kontralara önem verdiklerine işaret ediyor” ifadesini kullandı.



‘ÇOK ZOR BİR DÖNEM’Camianın içinde bulunduğu durumu bir kez daha futbolcularına anlatan Aykut Kocaman, “Siz Fenerbahçe’siniz. 104 yıllık bir camianın formasını giyiyorsunuz ve çok zor bir dönemden geçen bir camianın büyük bir moral kaynağısınız. Trabzonspor maçındaki o muhteşem dirayeti bu maçta da gösterip, bu kez sonuca gitmelisiniz. Fırsatları cömertçe harcamak yerine, nokta atışlarıyla en garanti pozisyonları gole çevirmeliyiz” diye konuştu.

SAMANDIRA'DA KEMİK SESLERİ

Fenerbahçe, MP Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı- Lacivertliler, dar alanda pas çalışması ve geniş alanda minyatür kaleli pas organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı. Sağ dizinde ağrıları bulunan Sow çalışmaya katılmadı. İdmanda futbolcuların son derece hırslı olmaları nedeniyle adeta Samandıra’da kemik sesleri gelmeye başladı. Bunun sonucunda sol ayağına darbe alan Cristian bir süre kenarda tedavi oldu. Brezilyalı oyuncu daha sonra çalışmaya devam etmeyerek, tesislere gitti. Ayrıca sert geçen idman nedeniyle Semih Şentürk ve Caner Erkin de kısa süreli sakatlıklar geçirdi. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/final-oncesi-son-viraj--1276711h.htm#ixzz1rBhlrQjn

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153