banner171

''Gel kral ol''

''Gel kral ol''

''Gel kral ol''

Aslan'ın transferi için senelik 4 milyon Euro önerdiği Kalou'yu ikna etme görevi, vatandaşı Eboue'ye verildi. Sarı-Kırmızılı oyuncu 3 kez telefonda görüştüğü Chelsea'nin yıldızına, Galatasaray'ı anlata anlata bitiremedi.

Önceliği sezon sonunda kontratı bitecek olan oyunculara veren Galatasaray’ın, ilk bombayı Salomon Kalou’yla patlatmaya hazırlandığını dün okurlarımıza duyurmuştuk. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun’un, Fildişi Sahilli futbolcunun menaceri Roger Linse’ye seneliği 4 milyon Euro’dan 4 yıllık teklifte bulunmasının ardından, taraflar Londra’da buluşmak üzere söz kesmişti. Transfer için dört koldan saldıran Galatasaray’da, Kalou’yu ikna etme görevinin ise vatandaşı Eboue’ye verildiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı oyuncunun, 3 kez telefonda görüştüğü Chelsea’nin yıldızına Galatasaray’ı öve öve bitiremediği, “Buraya gelirsen kral olursun. Hedefleri olan çok büyük ve huzurlu bir kulüp. Seneye Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Taraftar muhteşem, her zaman destek veriyor. İstanbul da büyüleyici bir şehir. Teklifi kesinlikle kabul etmelisin” diyerek vatandaşını ikna etmeye çalıştığı belirlendi.

Yarı final kapısını araladı

Villas Boas döneminde forma şansı bulmakta zorlanan Kalou, önceki gece Şampiyonlar Ligi’nde Benfica ile deplasmanda oynanan maçta attığı golle takımına galibiyeti getiren isim olmuştu. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/gel-kral-ol-1265665h.htm#ixzz1qWhnFJ81

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153