banner171

Gözler Moussa Sow’da !

Gözler Moussa Sow’da !

Gözler Moussa Sow’da !

Senegalli yıldız, Beşiktaş ve G.Saray’a gol atmayı başardı. Trabzon’a ise Lille forması altında golü bulunan Sow şimdi bunu Fenerbahçe’de tekrarlamak istiyor.

Fenerbahçe’ye geldiği günden itibaren attığı gollerle taraftarların bir anda sevgilisi olan Moussa Sow’un yarınki Trabzonspor maçındaki performansı merak konusu.

Çünkü Senegalli yıldız özellikle böylesine önemli karşılaşmalarda attığı gollerle tüm taraftarların beğenisini kazanmış durumda. Afrika Uluslar Kupası maçları nedeniyle 25. haftada oynanan Beşiktaş karşılaşmasına kadar forma giyemeyen Senegalli oyuncu son 8 haftada 715 dakika sahada kaldı. Moussa Sow 8 maçta 5 gol atıp arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Moussa Sow bu sezon Sarı-Lacivertli formasıyla hem Beşiktaş’a hem de Galatasaray’a karşı derbi maçlarda gol attı. Moussa Sow sezonun ilk yarısında Trabzonspor’a karşı bu kez Lille formasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 1 gol atmıştı.

MAÇA ÖZEL HAZIRLANIYOR


Trabzon’da muhtemelen yaşanacak gergin atmosfer konusunda Moussa Sow’a teknik heyet ve takım arkadaşları sürekli olarak bilgi veriyor. Senegalli oyuncunun ise bu uyarılara karşılık, “Lille forması altında o statta oynadım ve golümü attım. Bu maçı da boş geçmem merak etmeyin” dediği öğrenildi.

Kaş yaranlar yakalandı


Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde sahaya yabancı madde attıkları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş’ın’in de kaşının yarıldığa olaylarla ilgili çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği Ekipleri, polis kamera görüntülerini inceledi. Ardından dün evlerine operasyon yapılan Fenerbahçe taraftarı olan Melikşah C., Mahmut Ural B. ile yaşı küçük olan H.A.E gözaltına alındı. Sorgulamaları yapılan Melikşah C., Mahmut Ural B. ile H.A.E. sahaya yabancı madde attıklarını kabul etti. 3 şüpheli ifade işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.



Kaynak : //www.spor3.com/gozler-moussa-sowda--1268673h.htm#ixzz1qgVA0h7H

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153