banner171

''G.Saray'ı yeniyorlardı !''

''G.Saray'ı yeniyorlardı !''

''G.Saray'ı yeniyorlardı !''

Trabzonspor karşısında ideal 11’de çok fazla değişiklik yapması beklenmeyen teknik direktör Aykut Kocaman, özellikle savunma hattına çok ciddi uyarılarda bulunuyor.

Oyuncularına, Bordo-Mavili ekibin 3. bölgede oyunu kontrol ettiğinde yapabileceklerinin tehlikeli boyutlara vardığını anlatan tecrübeli hoca, “Averaj olarak bizden çok farklı durumda olmayan bir takıma karşı deplasmanda mücadele edeceğiz. Rakibimiz geçen yıl ensemizdeydi, bu yıl ensemizde değil ancak bizden alacakları puan şampiyonluk hedefimizden bizi uzaklaştırır. Nitekim geçen hafta İstanbul’da Galatasaray’la 1-1 berabere kaldılar; meselesiydi. O nedenle tehlikenin maçı almaları an farkına varmalı ve ciddiyetimizi 90 dakika sahaya yansıtmalıyız” şeklinde uyarılarda bulundu.

‘KOLAY GOL ATIYORLAR’

Defans hattı için özellikle göbekte oynaması muhtemel oyuncuları Yobo, Bekir ve Serdar Kesimal’e özel olarak uyarılar ileten Kocaman “Gol atmakta fazla zorlanmayan bir takımla karşı karşıyayız. Rakibin gol dağılımına baktığımızda en çok golü maçın son 15 dakikasında atmışlar. Bu da konsantrasyonlarının 90 dakika kaybolmadığını gösteriyor. Buna karşın sizin de konsantrasyonunuz 90 dakika rakip atak oyuncularında olmalı” ifadeleriyle oyuncularını motive ediyor.



Kaynak : //www.spor3.com/g.sarayi-yeniyorlardi--1266605h.htm#ixzz1qaYcQ3WQ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153