banner171

Hamit Altıntop transferinde çarpıcı detay

Hamit Altıntop transferinde çarpıcı detay

Hamit Altıntop transferinde çarpıcı detay
Sarı-Kırmızılılar, Real Madridli milli oyuncuya yıllık 3 milyon euronun yanı sıra kaptanlık teklif etti. Kariyerinin sonunda hem para kazanmak hem de tuttuğu takımda oynamak isteyen Hamit de düşünmeden “Evet” dedi.

Önceki yıllarda Türkiye'den aldığı teklifleri elinin tersiyle iten Hamit Altıntop'un inadını nihayet Galatasaray kırdı. Sezon başında Alman ekibi Bayern Münih'ten Real Madrid'e transfer olan ancak İspanyol devinde fazla forma şansı bulamayan milli yıldız, gelecek sezon için Sarı-Kırmızılı takımla hemen her konuda anlaştı.

Mourinho istemiyor

Şimdi transferin resmiyete dökülmesi için Real Madrid'in Hamit'e, yeni sezonda kadroda düşünülmediğini bildirmesi bekleniyor. Aksi yönde bir karar da zaten beklenmiyor. Nitekim Hamit de teknik direktörü Jose Mourinho'nun kendisini istemediğini biliyor. Peki bugüne kadar başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere Türkiye'den birçok teklif alan ancak her seferinde kariyerini ön planda tutarak hayır yanıtı veren Hamit nasıl oldu da Cimbom'a 'evet' dedi.

BUGÜN'ün ulaştığı bilgilere göre transferin gerçekleşmesindeki en önemli etken para. Real'den yıllık 1milyon 750 milyon euro alan Hamit, görüşmelerde "Kariyerimin sonuna yaklaştım. Artık hem para kazanmak hem de tuttuğum takımda forma giymek istiyorum" dedi. Bunun üstüne istediği ücret sorulan 29 yaşındaki futbolcu, Melo'nun aldığı yıllık 3,5 milyon euroyu hatırlatarak "3 milyon eurodan aşağıya olmaz" yanıtını verdi. Bu esnada Galatasaraylılığıyla bilinen Futbol Federasyonu eski başkanılarından Haluk Ulusoy'un da girişimleriyle taraflar ücret konusunda el sıkıştı. Bu arada Galatasaray yönetimi Hamit'e bir de kaptanlık teklifinde bulundu. Transfer gerçekleştiği takdirde Hamit, Ayhan, Sabri ve Ujfalusi ile birlikte Galatasaray'ın 4 kaptanından biri olacak.

FENER DE İSTİYOR AMA...

Hamit transferinde Galatasaray açısında tek tehlike Fenerbahçe'nin Hamit'e olan ilgisinin devam etmesi. Ancak Galatasaray taraftarı olan tecrübeli oyuncunun görüşmelerde “500 bin euroluk fark için Fener'e gitmem” dediği öğrenildi. Yani Fenerbahçe'nin Hamit'i alabilmesi için Aslan’ın çok üstünde bir teklif sunması gerekiyor.

ŞARTLI İMZA PARASI

Galatasaray Hamit Altıntop'u Real Madrid’den bonservissiz almayı amaçlıyor. Bunu başarırsa Hamit'e imza karşılığı bir miktar para verileceği de öğrenildi. Ancak bir pürüz çıkar ve bonservis konusunda Real ikna edilemezse Sarı-Kırmızılı yönetim 1 yıllık kiralama formülünü de devreye sokabilir. Galatasaray Melo’yu da Juventus’tan kiralamıştı.

Kaynak : //www.spor3.com/hamit-altintop-transferinde-carpici-detay-1301859h.htm#ixzz1sfEX37bI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153