banner171

İki Fotoğraf Arasındaki Fark!

Kılıç, basının karşısına, sporun iki farklı yönünü gösteren fotoğraflarla çıktı.

İki Fotoğraf Arasındaki Fark!
 İstanbul'da düzenlenen Spor Programları Değerlendirme toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Trt Genel Müdürü İbrahim Şahin ve diğer medya temsilcileri katıldı.

Bakan Kılıç, kameralar karşısına, sporun iki farklı yönünü gösteren fotoğraflarla çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile Medical Park Antalyaspor maçında taraftarların tribündeki dostluk görüntülerinin anlatıldığı fotoğraflarla ilgili konuşan Suat Kılıç, böyle bir fotoğrafın medyada yeterli ilgiyi göremediğini anlattı.

Kılıç, Beşiktaş ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımları arasındaki maçta tribün terörüne de değinerek, bunun medyada günlerce hatta haftalarca yazılıp çizildiğini hatırlattı.

Akhisar Belediyespor ile Medical Park Antalyaspor maçındaki dostluk ve kardeşlik görüntülerinin ulusal ve yerel medyada 1 haftada sadece 57 kez yer aldığını vurgulayan Bakan Kılıç, Beşiktaş - Galatasaray maçındaki tribün terörünün ise sadece 1 günde 160 kez haber yapıldığını söyledi.

Medyanın bu tür görüntülere prim vermemesi gerektiğinin altını çizen Kılıç, her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2012, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153