banner171

İki takımda hesaplar farklı !

İki takımda hesaplar farklı !

İki takımda hesaplar farklı !

Fenerbahçe Yönetimi yemekte bir araya geldiği futbolculara, derbi galibiyeti halinde yüklü prim dağıtacak.

Galatasaray ise 12 senelik büyük hasrete karşın 3 puan primini diğer deplasman maçlarıyla aynı seviyede tuttu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde her iki cephede çok farklı rüzgârlar esiyor. Kazanmaya şartlanan sarı-lacivertli takımda üç puan için seferberlik ilan edilmiş durumda. Cim-Bom’da ise huzurlu bir bekleyiş hakim.

Fenerbahçe Yönetimi dün Çengelköy’de futbolculara moral yemeği vererek galibiyet istedi. Bütün alacaklarını tahsil eden ve derbi priminin yüklü olacağını öğrenen sarı-lacivertli futbolcular yemekte moral depoladı. Yöneticiler Ali Yıldırım, Ali Koç, Murat Özaydınlı, Ömer Temelli, Mithat Yenigün, Hakan Dinçay, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil, Turan Şahin ve Ünal Uzun yemekte hazır bulundu. Can Bartu Tesisleri çalışanları da moral yemeğinde yer aldı.

Sadece 7 bin 500 dolar


Metris Cezaevi’nde bulunan Başkan Aziz Yıldırım’ın gönderdiği mesaj da yemekte okundu. Yıldırım’ın mesajında derbi zaferinin yanı sıra şampiyonluk istediğini dile getirdiği vurgulandı. Futbolcular adına konuşan kaptanlar, Başkan Yıldırım ve yönetime galibiyet için söz verdi.
Galatasaray’da derbi öncesi gerilimi minumuma indiren Teknik Direktör Fatih Terim ve yönetim, prim konusunda da benzer bir politika izliyor.

Kadıköy’e 9 puan farkla giden ve şampiyonluk yolunda ciddi bir avantajı elinde bulunduran Cim-Bom’da, Fenerbahçe maçına özel anlamlar yüklenmedi. Galatasaray, 12 yıllık hasretine son verip Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kazanırsa oyuncular adam başı 7 bin 500 dolar kazanacaklar.
Derbi için düşük olarak kabul edilen bu rakam aynı zamanda sarı-kırmızılıların bütün dış saha maçlarında da geçerli. Stresi kontrol altına almayı amaçlayan ve limit aşımının önüne geçmek için günler öncesinden hazırlanan Terim’in, prim konusuna da çok hassas yaklaştığı bildirildi. (Milliyet)



Kaynak : //www.spor3.com/iki-takimda-hesaplar-farkli--1245069h.htm#ixzz1pMdZYilJ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153