banner171

İmparator varken asla!

İmparator varken asla!

İmparator varken asla!

Futbolcular da her maçın 3 puan değerinde olduğunun farkında. Melo-Riera kavgası bile motivasyonu artırabilir.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligin en tecrübeli hocası. Onun olduğu yerde motivasyon kaybı gibi bir durumun olması söz konusu bile değil. Sarı-Kırmızılı ekipte Semih Kaya ile Emre Çolak dışındaki tüm futbolcular deneyimli. Onların da rehavete kapılmaları beklenemez. Netice itibariyle derbi maçta da, küme düşen bir takımla yapılan maçta da kazanınca 3 puan alıyorsunuz. Play-Off’a avantajlı girmek isteyen Galatasaraylı oyuncular da bunun bilincinde ve Manisa’ya mutlak galibiyet parolasıyla gidecekler.

Futbolda bu işler olur

Cim Bom sahada tam takım olarak yer alacak. Hazırlık maçlarını bile kaybetmeye tahammülü olmayan Fatih Terim, takımını her maça kazanmaya programladı. İdmanda başlayıp soyunma odasında devam eden Melo-Riera kavgası bile sanılanın aksine motivasyonu artırabilir. Futbolda bu işler olur, normaldir. Hoca elbette gereğini yapacaktır. Olumsuz bir durum olacağını sanmam.

Muslera yine gülüyor mudur!

Muslera’yı Chelsea’nin istediğini ve en az 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığını yaklaşık 2 ay önce FANATİK’in 1. sayfasından duyurmuştuk. Ertesi gün bir gazete, Uruguaylı kalecinin bu habere ‘kahkahalarla’ güldüğünü yazmıştı. 2 gün önce aynı gazetenin, aynı haberi, neredeyse kelimesi kelimesine yazarak manşet yapmasına ben de çok güldüm, ama sadece kahkahalarla değil. (Raşit Altun/Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/imparator-varken-asla-1278693h.htm#ixzz1rHU0IuZz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153