banner171

Kadıköy'de Gol Sesi Çıkmadı

5. haftanın son maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor 0-0 golsüz berabere kaldı.

Kadıköy'de Gol Sesi Çıkmadı
Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta kapanış maçında Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak, 2 puan yitirdi.

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu ilk hafta maçında Olympique Marsilya karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayıp, uzatmanın sonunda yediği golle 2-2 berabere kalarak taraftarlarında düş kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor ile yaptığı maça galibiyet için çıktı.

İlk yarıda rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulan sarı-lacivertliler, kendi kalesinde de tehlikeler yaşadı. Maçın 22. dakikasında Alex'in vuruşunda bir topu direkten dönen Fenerbahçe, bu yarıda gol atmayı başaramadı.

İstanbul deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek isteyen Trabzonspor da ilk yarıda Fenerbahçe karşısında yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. İlk yarıda bir topu direkten dönen bordo-mavililer, Olcan ile yakaladığı gol pozisyonlarında aradığı golü bulamadı.

Fenerbahçe atakları karşısında kalesinde gole izin vermeyen Trabzonspor, ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına tutuk başlayan Fenerbahçe, bu yarının ilk dakikalarında gol pozisyonu üretemezken rakibinin atakları karşısında zorlandı.
Maçın 60. dakikasından sonra toparlanarak rakip kaleye gitmeye başlayan sarı-lacivertliler, Alex ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremezken, 74. dakikada Bekir ile gole yaklaşmasına karşın Sapara'ya takıldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında Trabzonspor'un ani atakları karşısında kalesinde önemli tehlikeler yaşayan sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Trabzonspor, bu yarının ilk 15 dakikasında rakip kalede geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. İlk 15 dakikadan sonra Fenerbahçe'nin ataklarında savunmasında gole izin vermeyen bordo-mavililerde, 74. dakikada Sapara topu çizgiden çıkarttı. Karşılaşmanın kalan dakikalarına ani ataklarla Fenerbahçe kalesinde gol pozisyonları bulan Trabzonspor'da Henrique'nin bir şutu direkten dönerken, Olcan yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Trabzonspor, İstanbul deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2012, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153