banner171

Kadıköy'de inanılmaz görüntü

Spor Toto Süper Lig'de, Fenerbahçe evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sadece kadın ve çocukların olacağı maç için bilet izdihamı yaşandı.

Kadıköy'de inanılmaz görüntü
 Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur  Rizespor ile sahasında oynayacağı ve cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve
altı çocukların izleyebileceği maçın davetiye dağıtımına sabah başlandı.

Davetiye dağıtımının yapıldığı yerlerden  Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium mağazaları önünde uzun kuyruklar oluştuğu gözlendi. Yaklaşık 1 km uzayan kuyrukta saatlerce bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar şampiyonluk maçı gözüyle baktıkları Rize karşılaşması için çok heyecanlı olduklarını ve pazar günü şampiyonluğu ilan ederek kutlama yapmak istediklerini söylediler.

Haber ile ilgili metin girin!.

Öte yandan sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre 11.00 ve 13.00'te dağıtılmaya başlanan ve davetiye dağıtım noktası olarak belirlenen Fenerium mağazaları şu şekilde:

Haber ile ilgili metin girin!.
 
Saat 11.00'de davetiye dağıtımına başlanan mağazalar:  Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altında bulunan Fenerium mağazaları (Maraton Fenerium ve
Fenerium alt mağaza), Suadiye Fenerium.

Saat 13.00'te davetiye dağıtımına başlayacak mağazalar: Forum İstanbul AVM, Bayrampaşa Fenerium, Cevahir Fenerium, Şirinevler Fenerium, Forum Marmara AVM, Bakırköy Fenerium.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153