banner171

Kadıköy’de rövanş günü

Fenerbahçe ile Pendikspor karşı karşıya geliyor.

Kadıköy’de rövanş günü
Ziraat Türkiye Kupası 4. turu bugün ilginç bir maça sahne olacak. Fenerbahçe ile Pendik spor yıllar sonra bir kez daha karşı karşıya geliyor.
13 YIL SONRA RÖVANŞ GÜNÜ
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, kupanın son şampiyonu Fenerbahçe ile Spor Toto 2. Lig'de yer alan Pendikspor, 1999-2000 sezonundaki hafızalardan silinmeyen maçın ardından 13 yıl sonra rövanşta kozlarını paylaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek. Maç ATV'den naklen yayınlanacak.

Pendikspor'a 1999-2000 sezonundaki eşleşmede 2-1 yenilerek elenen Fenerbahçe, yaklaşık 13 yıl sonra rakibi karşısında bu kez kazanan taraf olmak istiyor. Pendik Stadı'nda 14 Aralık 1999'da yapılan 3. tur maçında, ilk yarıyı 33. dakikada Metin Diyadin'in golüyle 1-0 önde tamamlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda 49. dakikada penaltıdan Seçkin Boylu ve 57. dakikada Mustafa Ateş'in attığı gollere engel olamamış, Pendikspor tarihi bir galibiyete imza atmıştı.

Son Dakika! Kredi Kartı Borcunuza Pratik Çözüm. 
Fenerbahçe'nin kupada aldığı bu sürpriz yenilginin ardından ardından taraftarıyla yaşadığı olaylar, kaleci Rüştü'nün arabasının içinde darp edilmesi hafızalara kazınmıştı.

PENDİK İDDİALI
Pendikspor Teknik Direktörü Mehmet Erdal Alpaslan, tarihin tekerrür edebileceğini söyledi, "Fenerbahçe'nin isminin yanında Pendikspor'un isminin yazılması bizim için onur vericidir. Cesaretliyiz, yürekliyiz, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda elimizden geleni yapacağız" dedi. Alpaslan, "Bize Fenerbahçe'nin çıkması bence futbolun cilvesi. Biz haddimizi bilen takımız. Oynayacağımız oyunla kendimizi göstermek istiyoruz" diye konuştu.
Ensonhaber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2012, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153