banner171

Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kaptanı Karnıyarık, “Başkanımıza söz verdik!”

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa temsilcisi, Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kaptanı Tarık Karnıyarık, örnek sporculuğu, lider kişiliği, etkili performansı ve attığı gollerle takımını sırtlıyor.

Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kaptanı Karnıyarık, “Başkanımıza söz verdik!”

 Albayrak’da futbola başladı

Kazım Karabekir Mevlanaspor’a 2 sezon önce Beylikdüzü’den gelen ve geldiği günden bu yana takımının değişmez ismi olan Tarık, futbola 1995 yılında Albayrak’da başladı ve Gaziosmanpaşa temsilcisinde 6 yıl oynadıktan sonra Lüleburgazspor’a (3.Lig) transfer oldu.

 

Kariyeri çok iyi

Tarık, Kırklareli temsilcisinde 35 maç oynadı ve 7 gol attı. Daha sonra sırasıyla Edirnespor’da (3.Lig) 25 maç oynayan ve 6 gol atan futbolcu, Yıldırım Bosna (2.Lig 35 maç), Trabzon Ofspor (3.Lig 25 maç ve 6 gol), Küçükçekmece’de (3.Lig 22 maç ve 2 gol) görev yaptıktan sonra, 2008 yılında Bakırköyspor’da Amatör’e döndü.

 

100.yılında Vefaspor’da oynadı

Yeşil-siyahlı ekipten sonra 100.yılında Vefaspor’da görev yapan Tarık Karnıyarık, yeşil-beyazlı ekip ile İstanbul İkinciliği ve Türkiye şampiyonası finali yaşadıktan sonra tekrar Bakırköyspor’a döndü ve Beylikdüzü’nde (BAL 13 maç) görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezon Kazım Karabekir Mevlanaspor’a transfer oldu.

 

Hem futbolcu hem de Kulüp Müdürü

Aynı zamanda ailesinin ve kendisinin de ikamet ettiği semtin takımında hem Kulüp Müdürü, hem Alt Yapı Antrenörü hem de A takım kaptanı olarak görev yapan 1981 doğumlu orta saha oyuncusu 2 sezonda tüm maçlarda ilk on birde görev yaparken istikrarlı performansı ile de göz dolduruyor.

 

“Başkanımıza başarı için söz verdik”

Kazım Karabekir Mevlanaspor’a geldiği günden bu yana gerek antrenmanlarda ve maçlarda, gerekse Kulüp içerisinde tecrübesini genç futbolculara aktaran, bunun yanında takıma aşılamak isteyen Tarık, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak iyi durumdayız. Hiçbir sorunumuz yok, takımımızda son derece iyi bir hava var. Kerem Hocamız bizim için çok iyi bir örnek. Hocamızdan çok şey öğrendik. Disiplinli bir futbol anlayışıyla ter döküyoruz. Zaman, zaman kötü dönemler geçirsek de bu sezon başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Başkanımız, hedefimiz olan Play-Off gruplarına kaldığımız takdirde kadroya takviye yapılacağının da müjdesini verdi. Futbol bir takım oyunudur. Atilla ile birlikte takıma ağabeylik yapıyoruz. Bunun yanı sıra çok genç sporcular ile mücadele ediyoruz. Sezon başında lisans bedeli ödemen aldığımız futbolcularla ciddi bir başarı yakalamak üzereyiz. Amacımız Kulübümüzü en iyi duruma getirmek çünkü bizim için her şeyden vazgeçen Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine verilmiş bir sözümüz var” dedi.

 

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2012, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153