banner171

Kocaman iddialı konuştu !

Kocaman iddialı konuştu !

Kocaman iddialı konuştu !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, maçın centilmence geçmesi dileğinde bulundu.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından derbiye özel hazırlanan ''Maç Günlüğü'' kitapçığında açıklamaları yer alan Aykut Kocaman, Beşiktaş ile önemli bir maç oynayacaklarını kaydederken, ''Yine bir derbide, ezeli rakip ve ebedi dostumuz Beşiktaş'ı ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Her şeyden önce konuklarımıza, sevgili kardeşim Tayfur Havutçu'ya, teknik heyetteki arkadaşlarımıza, futbolcu kardeşlerimize şimdiden 'Stadımıza hoş geldiniz' demek istiyorum. Umarım bu derbi sportmenlikle, centilmenlikle, iyi futbolla hatırlanır. Taraftarımızın da Beşiktaş'ı en iyi şekilde ağırlayacağını biliyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu sezonun Fenerbahçe açısından geçmiş sezonlardan farklı olduğuna dikkati çeken Kocaman, futbolda yaşanan sürecin tüm kulüpleri olduğu gibi Fenerbahçe'yi de derinden etkilediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Ama Topuk Yaylası'nda hep birlikte yaktığımız ateş bu aileyi bir arada tuttu. Eşi benzeri görülmemiş bir kenetlenme yaşadık. Yaşamaya da devam ediyoruz. Futbolcularımız alın terlerini hiçe sayanlara karşı, başarılarını ellerinden almaya çalışanlara karşı başkaldırdılar. Çok iyi başladığımız ve uzun sure lider götürdüğümüz sezonu ikinci sırada bitirdik. Süper Final'e iki önemli derbi galibiyetiyle başladık. Üçüncü galibiyetimizi almak ve hedeflerimizi kovalamaya devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle bunu da başaracağız. Kadromuzdaki tüm oyuncularımızın kalitesine, yeteneğine ve her şeyden önemlisi Fenerbahçe'ye olan aşklarına kefilim. Sizler de onlara güvenin, bu zorlu yolculukta onların yanlarında olmaya devam edin. Güzel günler yakındır. Hep söylüyoruz, derbiler Türk futbolunun bayramlarıdır. Gelin bu bayramı hep birlikte kutlayalım. Gelin hep beraber 'Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey' diye haykıralım.''



Kaynak : //www.spor3.com/kocaman-iddiali-konustu--1308602h.htm#ixzz1tKSugLx2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153