banner171

Kocaman’dan derbi anahtarı !

Kocaman’dan derbi anahtarı !

Kocaman’dan derbi anahtarı !

Fenerbahçe’nin hocası, sarı-lacivertli oyunculara çok güvendiğini belirterek moral aşıladı, Arena’dangalibiyetle ayrılacak güce sahip olduklarını vurguladı.

2011-2012 sezonunda şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek Galatasaray derbisine mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak olan Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aykut Kocaman, oyuncularına son uyarılarını yaparak cesaret, mücadele, özveri ve özgüven istedi.

Trabzonspor’u geçen hafta mağlup ettikleri maçta ortaya koydukları futbolla, Galatasaray’ı da yenebileceklerini vurgulayan Kocaman, sarı-kırmızılı ezeli rakiplerinden daha nitelikli olduklarını dile getirdi. Başarılı hocanın, “Sezonun belki de en önemli maçına çıkacağız. Kazanırsak şampiyonluk yarışında ipler bizim elimize geçecek. Ben sizlere sonuna kadar güveniyorum. Taraftarımız da sizden galibiyet bekliyor. Yüksek motivasyonla ve akılcı oynarsak üç puan bizim olur. Bundan hiçbir şüphem yok” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Aykut Kocaman, gerek savunmada gerekse hücumda derbinin kaderini belirleyecek oyuncuların Fenerbahçe’de olduğunun da altını çizdi. Bütün oyunculardan kişisel performans sınırlarını zorlamalarını isteyen sarı-lacivertli teknik adam, “Rakibimizi bir kez daha kendi sahasında yenerek, her şeye rağmen bu ligi şampiyon bitirecek gücümüz var. Yeter ki bunu gönülden isteyelim” ifadelerini kullandığı vurgulandı.



Kaynak : //www.spor3.com/kocamandan-derbi-anahtari--1303751h.htm#ixzz1slWZE6Vf

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153