banner171

Kral gibi kapışma

Kral gibi kapışma

Kral gibi kapışma

Türkiye’nin nefesini tutarak beklediği maçta Süper Lig’de son 2 sezonun en golcü 2 futbolcusu karşılaşacak. Burak ile Alex takımlarını zafere taşımak için savaşacak.

SON dönemde gergin ilişkiler yaşayan Trabzon ile F.Bahçe, 3 Temmuz’dan beri ilk kez Avni Aker’de buluşacak. Süper Final arefesi bugün ligde karşılaşacak devlerin randevusu öncesi geçen sezonun gol kralı Alex ve bu sezon açık ara krallık tahtındaki Burak...

Bu ikili, Süper Lig’in son 2 sezonda en çok gol atan 2 oyuncusu. Burak, iki sezonda toplam 50 gol atarken Alex 42 gol kaydetti. Geçen sezon 28 golle kral olan Alex bu sezon 14 golde. Burak da geçen sezon 19 bu sezon ise 31 kez fileleri havalandırdı. Bordo mavili futbolcu, bugün de ağları sarsması halinde Fatih Tekke’nin 31 gollük rekorunu da kıracak. İlginç istatistik ise, son 2 sezonun en golcü oyuncuları olan iki futbolcunun yine son 2 sezonda oynanan Trabzon-F.Bahçe maçlarında gol atamamaları. Alex’in Trabzon’a 5, Burak’ın da F.Bahçe’ye 2 golü bulunuyor. İlginç bir nokta da Sow’un, daha önce hiç Fenerbahçe-Trabzon maçı oynamamasına rağmen Trabzon’a golünün bulunması. Sezona Lille’de başlayan Senegalli yıldız, Devler Ligi’nde bordo mavililere gol atmıştı.

6 bin bilet kapışıldı

18 bin kombine kartlı seyircinin olduğu Avni Aker Stadı’nın önünde uzun kuyruklar oluşturan Trabzonlu taraftarlar, satışa çıkarılan 6 bin 150 bileti kısa sürede tüketti.

Fener’de prim 1 milyon dolar

F.BAHÇE’de, kritik Trabzonspor maçının kazanılması halinde futbolculara verilecek prim de belirlendi. Buna göre, sarı lacivertliler zorlu deplasmandan 3 puanla dönerse, 1 milyon dolar prim alacaklar. Bu rakam, vergiler içinden düşülerek dağıtılacak.

Trabzon parayı önceden dağıttı

TRABZONSPOR ise futbolcularına maçtan önce para dopingi yaptı. Genel Sekreter Hasan Yener, oyunculara F.Bahçe maçı öncesi ödeme yaptıklarını belirterek, “Zaten bu konuda Türkiye’nin en iyi kulüplerinden biriyiz” dedi.



Kaynak : //www.spor3.com/kral-gibi-kapisma-1269859h.htm#ixzz1qmCMgIUr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153