banner171

''Madrid'de mutluyum''

''Madrid'de mutluyum''

''Madrid'de mutluyum''

Arda hocası Diego Simeone’nin de katılımıyla Fiyapı İnönü Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında, tekrar Türkiye’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ”Burada bu şekilde olmak onur verici. Ama Atletico Madrid’de mutluyum. Mutluluğum her halimden belli oluyor. Kazanırsak ve turu geçersek gerçekten Madrid’e mutlu dönmüş olacağız” dedi.

Yıldız futbolcu, ”Arkdaşlarına Beşiktaş ile ilgili tüyo verdin mi?” sorusunu, ”Beşiktaş taraftarının büyüklüğünden her zaman bahsettim. İspanya’daki röportajlarda bunu söyledim. Ancak biz büyük oyunculardan kurulu bir takımız. Atmosferin zorlu olacağının farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye cevapladı. Arda, Fenerbahçe derbisinde dualarının ve kalbinin eski takımı Galatasaray ile birlikte olduğunu da vurguladı.

Atletico Madrid’in teknik direktörü Diego Simeone ise mücadelenin zorlu geçeceğini söyledi. Simeone, Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’in Milan’ı 3-0 yendiği maça dikkati çekerek, ilk maçta kendi sahalarında elde ettikleri 3-1’lik skora güvenmediklerini belirtti. Dışarıda oynanan maçların zor olduğuna dikkat çeken Simeone, Arda’nın fizik olarak iyi durumda olduğunu kaydetti.

ARDA BELGESELİ

Atletico Madrid, bu sezon Galatasaray’dan transfer ettiği Arda Turan’a jest yaptı, yaşam öyküsünü belgesel haline getirdi.

İstanbul’a gelmelerini fırsat bilen İspanyol kulübünün televizyonu, yıldız futbolcunun doğup büyüdüğü Bayrampaşa’ya gitti, ilk futbola başladığı Altıntepsi Spor Kulübü’nde eski hocaları ve arkadaşlarıyla konuştu. Dün gün boyunca yapılan çekimlerde Arda konusunda oldukça fazla bilgi toplayan Atletico Madrid kulüp televizyonunun, bu belgeseli önümüzdeki günlerde yayınlayacağı ifade edildi.



Kaynak : //www.spor3.com/madridde-mutluyum-1241490h.htm#ixzz1pAfvvtZX

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153