banner171

Mancini'den iki yabancıya: Kendi iyiliğiniz için gidin

Galatasaray'ın İtalyan hocası, yabancı sınırı sorununu çözmek için Dany ve Amrabat'la konuştu.

Mancini'den iki yabancıya: Kendi iyiliğiniz için gidin
 Milliyet'te yer alan habere göre, Hajrovic ve Telles transferlerinin ardından stoper de isteyen Manciniye yönetim, Dany-Riera-Amrabat üçlüsünden ikisinin gönderilmemesi halinde bu transferin yapılamayacağı uyarısında bulundu.
İtalyan hoca bu yüzden, Dany ve Nordin Amrabat'la özel görüşme yaptı.

İlk toplantıyı Dany ile yapan Mancini, sezonun ikinci yarısında kendisini düşünmediğinin altını çizerken oyuncuyu ikna edebilmek için de Dünya Kupası kozunu ortaya koydu. Kamerun Milli Takımı ile birlikte Brezilya 2014'e katılmak isteyen Dany'ye ikinci yarıda mutlaka düzenli oynaması gerektiğini anlatan Mancini, hazır olması için gelen teklifleri mutlaka değerlendirmesini söyledi.

"SİZİN İÇİN EN İYİSİ BU"

Mancini'nin ikinci hedefi ise Nordin Amrabat'tı. G.Saray'a gelmek için ücretinde indirime giden Faslı oyuncu Mancini'nin gelmesi ile birlikte gözden düşmüş ve sürekli yabancı kontenjanına takılır hale gelmişti.

İtalyan teknik adam, Amrabat'a ise gitmesi halinde 'bir daha dönemem' korkusu yaşamamasını söyledi. Amrabat'tan özellikle Antalyaspor'un teklifini değerlendirmesini bir daha düşünmesini isteyen Mancini'nin iki oyuncuya ise ortak ultimatomu verdi...

"Bu bir veda değil. Hem kendinizi hem de kulübü düşünmeniz gerekiyor. Kendi iyiliğiniz için başka bir takıma gidin. Bu her iki taraf için de en uygunu olur" sözleriyle İtalyan hoca son kez iki oyuncuya da uyarıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153