banner171

Meirles'ten İlk Açıklama

Fenerbahçe'nin yeni bombasından taraftarı sevindirecek sözler...

Meirles'ten İlk Açıklama

Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nden transfer ettiği Raul Meireles, hedefinin sarı-lacivertli takımla kupalar kazanmak olduğunu söyledi. 

Meirles, sahada konuşmayı seven bir oyuncu olduğunu ve her şeyden önce bir takım oyuncusu olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'den teklif geldiğinde çok heyecanlandığını belirten Meirles, "Çünkü çok büyük bir kulüp. Fenerbahçe tarihini herkes iyi biliyor. O yüzden 'evet' demek kolay oldu" dedi.

Hedefinin her zaman başarı ve kupalar kazanmak olduğunu da dile getiren Raul Meireles; "Fenerbahçe forması ile başarılar ve kupalar kazanmak istiyorum. Katıldığımız ve kazanabileceğimiz bütün kupaları kazanmak istiyorum" dedi.  

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın kendisine kulüpten ve takımdan bahsettiğini kaydeden Meireles, "Taraftarların maçı nasıl yaşadıklarını anlattı. Başlamak için çok heyecanlıyım, sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe, Chelsea ve Porto gibi büyük bir kulüp" ifadesini kullandı.

Sözlerine Fenerbahçe taraftarına gönderdiği mesajla son veren Raul Meireles; "Elimden geleni, hatta fazlasını yapacağım için söz veriyorum. Çok çalışacağım için söz veriyorum. Fenerbahçe'de geçireceğim zamanın en iyi şekilde geçmesini istiyorum" dedi.Sabah


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153