banner171

Melo'dan Mehmet Batdal'a tam destek

Melo'dan Mehmet Batdal'a tam destek

Melo'dan Mehmet Batdal'a tam destek

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Felipe Melo, Trabzonspor maçında kaçırdığı gol nedeniyle eleştirilen Mehmet Battal'a tam destek verdi.

Konuyla ilgili olarak Radyospor'da Özgür Sancar'ın canluı yayın konuğu olan Mehmet'in temsilcisi Mahmut Güneş, ''Melo maçtan sonra Mehmet'le özel bir görüşme yaptı ve Mehmet'e 'Çok büyük bir potansiyelin var. Sana güveniyoruz. Takımın önemli bir parçasısın. Sana güvenimiz sonsuz, sadece bir gol kaçırdın. Bundan sonrası daha iyi olacak'' dedi. Bu, Mehmet için büyük bir moral oldu. 'Ağabey takım arkadaşlarım bana güveniyor. Forma şansı bulursam e iyisini yapacağım'' dedi'' şeklinde konuştu.

TEKNİK HEYET DESTEK VERDİ

Teknik heyetin de Mehmet'e büyük bir destek verdiğini dile getiren Güneş, ''Fatih Terim ve yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala, Mehmet'e Trabzonspor maçından sonra moral verdiler. Fatih hocanın Mehmet Battal'a karşı olumsuz bir düşüncesi yok; zaten Mehmet'e güvenini onu Trabzonspor maçında görev vererek görevlendiridi. Mehmet, Galatasaray'da olamktan dolayı çok mutlu ve gururlu. Sadece Trabzonspor maçında istediği vuruşu yapamadı. Bu durumu başka noktalara çekmemek gerekir' diye konuştu.

MEHMET MAÇTAN SONRA ÜRETİLEN BÜTÜN TEZLERİ ÇÜRÜTECEK

Mahmut Güneş, ''Bir gol kaçırdığı için Mehmet'i ''kariyeri bitti' şeklinde ağır ithamlarla eleştirdiler. Mehmet henüz 24 yaşında. En kısa zamanda bu tezleri çürütecektir. Galatasaray'ın şampiyonluğu için gerekeni yapacaktır. Bu atmosferi yaşacak ve kendi üzerine düşen varsa bunu yapacaktır'' dedi.

ŞAMPİYONLUK FOTOGRAFINDA YER ALMAK İSTİYOR

Fatih Terim'in Mehmet'e bakış açısının çok iyi olduğunu dile getiren Güneş, ''Fatih hoca Karabük'ten döndüğümüzde bunu bize söylemişti. 'Burası Galatasaray, buradaki süreci en iyi şekilde değerlendireceksin' dedi. Zaten Karabük'te oynama şansı kalmamasına karşın Sayın Terim, Mehmet'i Galatasaray'a çağırdı. 'Mehmet bizim evladımızdır' dedi. Mehmet bundan sonra da forma şansı bulacağına inanıyorum. Şu anda düşündüğü tek şey Galatasaray'ın şampiyon olması. Mehmet, şampiyonluk fotografının içerisinde yer alma gururunu yaşamak istiyor'' şeklinde konuştu. (Hürriyet)



Kaynak : //www.spor3.com/melodan-mehmet-batdala-tam-destek-1265098h.htm#ixzz1qWiKpncB

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153