banner171

Ne yaptınız 'Bolu'm!

Ne yaptınız 'Bolu'm!

Ne yaptınız 'Bolu'm!

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'a 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

Tüm detaylar birazdan..

MAÇTAN DAKİKALAR

BOLUSPOR - BEŞİKTAŞ: 1-0 /

M.S. Ve maçın son düdüğü geldi. Boluspor, Beşiktaş'ı 1-0 yendi ve adını çeyrek finale yazdırdı
93' İnanılmaz bir gol kaçtı. Holosko ceza alanı içerisinde topun sahibi oldu. Savunmada Hakan araya girdi ve mutlak bir gole engel oldu.
93' Kornerden gelen top kafalardan sekti. Son olarak Atacan yükseldi ve topun sahibi oldu.
92' Quaresma soldan arka direğe doldurdu. Hakan riske girmedi topu kornere gönderdi
91' Maçta üç dakika uzatma eklendi

87' Necip, Ferhat'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

84' Beşiktaş'ın son dakikalarda baskısı var. Boluspor tamamen savunmada artık...

81' Fernandes'in kornerine ceza alanı içerisinde Sivok vurdu kafayı Atacan çok iyi çıkardı.

78' Kenan sağ kanattan ceza alanına ortaladı. Ferhat, rakibini oyundan düşürüp sağ ayağının içi ile arka direğe gönderdi topu. Takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı

77' GOOOLLL... GOOOLLL... Boluspor 1-0 önde. Ferhat'ın golü

74' Boluspor tehlikeli geldi. Vedat ceza sahasında Sivok'un önünde topu kazandı. Ferhat'a aktarmak istedi. Defans son anda araya girdi ve atağı önledi.

71' Fernandes ile köşe atışı kullandı siyah beyazlılar. Yine ön direk organizasyonu ama Bolusporlu oyuncular bunun tedbirini aldı. Ve topu bir kez daha uzaklaştırdılar.

69' Beşiktaş savunmasının dengesiz yakalandığı bir an. Kenan'ın sağdan Aydın'a ortası... Direk kaleye doğru yönelen top az farkla dışarı çıkıyor.

63' Beşiktaş bu dakikalarda maçta kontrolü eline aldı. Boluspor savunmaya çekildi.

60' İnanılmaz bir gol kaçtı! Quaresma'nın ortasına Mustafa kafayı vurdu üst direğe çarpan top çizgiden geri geldi.. Dönen topa Mustafa yine vurdu bu kez top yan direkten döndü. Yerdeyken Mustafa kafayla denedi şansını çizgiden savunma çıkardı.

52' Tribünler gol diye ayağa kalktı! Fernandes savunmanın arkasına çok iyi aşırttı. Hilbert topla buluştu ve kaleci Atacan'ın üzerinden aşırtı. Kale ağzında seken top ilginç bir şekilde üstten dışarı gitti. Zeminin de etkisi vardı bu topu ağlara gitmemesinde...

48' Beşiktaş ilk yarıya oranla daha istekli başladı ikinci devreye...

46' Bolu'da ikinci yarı başladı...

İKİNCİ YARI:

D.A: Bolu'da ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda yeniden birlikteyiz...

45' Quaresma ile sol kanattan etkili geldi Beşiktaş.. Portekizlinin ortasına Simao gelişine sert bir vuruş yaptı. Yine üstten dışarı giden top..

44' İlk yarının sonuna 4 dakika ilave edildi.

43' Kenan'ın sağ çizgiden ortasına Veli'nin yaptığı kafa vuruşu Cenk'te kaldı.

41' Maçın en önemli tehlikeleri Boluspor'dan! Ev sahibi ekip kontra atağa kalktı. Kenan'ın pasında Ferhat kaleci Cenk'le karşı karşıya kaldı. Sol ayağıyla yaptığı vuruş üstten auta çıktı. Çok net bir fırsattı...

39' Fernandes'in kullandığı köşe atışında Egemen'den önce savunma müdahale ediyor topa.

34' Boluspor'da günün şuana kadarki başarılı ismi kaleci Eser oyuna sakatlığı sebebiyle devam edemedi. As kaleci Atacan oyuna girdi.

31' Fernandes ile Pektemek duvar paslaşmasının ardından Portekizli yıldız kaleci Eser'le karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Eser çok kritik bir kurtarış yaptı. Bu pozisyonda kısa süreli bir sakatlık geçirdi genç kaleci.

29' Maçta çok tartışılan bir an. Fernandes'in kullandığı köşe atışında savunmanın uzaklaştırdığı top Simao'nun önünde kaldı. Portekizli'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruşu defans çizgiden çıkardı. Bu pozisyonda Beşiktaşlı futbolcular penaltı itirazlarında bulundu.

27' Bolusporlu taraftarların takımlarına desteği var bu bölümde.

25' Quaresma, ceza sahasının dışından yaklaşık 25 metreden şansını denedi. Eser'in kontrolünde üstten dışarı gitti meşin yuvarlak.

23' Simao Ferhat'a yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü.

20' Maçın en net pozisyonu! Veysel kendisine oynanan uzun topu Ferhat'ın önüne kafayla indirdi. Ferhat Kiraz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu çok kötü, üstten dışarı gitti bu top.

18' Beşiktaş'ın gole en çok yaklaştığı an! Hilbert'in sağ çizgiden yerden ortasına Simao ceza sahası içinde vuruşunu yaptı. Portekizlinin vuruşu üstten dışarı gitti. Zeminin de azizliğine uğradı Simao..

17' Orta alan mücadelesi var maçta, tempo ise yeteri kadar yüksek değil.

13' Beşiktaş, ev sahibi ekibin ilk dakikalardaki baskısını kırdı. Fernandes'le serbest atış kazandı siyah beyazlılar sağ kanattan. Kaleci Eser arka direğe doğru yönelen bu topu kontrol etmeyi başardı.

11' Siyah beyazlı ekipte Aurelio maçın ilk sarı kartını gören isim.

10' Beşiktaş kontraya hızlı çıktı. Quaresma Simao'ya pasını aktarmak istedi ancak Boluspor savunması zamanında ayak koydu.

9' Boluspor, sol kanattan Süper Lig'in tecrübeli futbolcusu Veysel'le tehlike yaratmak istedi. Veysel'in ortasını Sivok kafayla uzaklaştırdı.

6' Ev sahibi Bolusspor daha istekli başladı maça. Tribünlerin tamamen dolduğunu söyleyemeyiz . Gerek maçın hafta içi mesai saati içinde oynanması gerek bilet fiyatlarının yüksek tutulması (50-100 tl) bu durumu oluşturdu.

4' Maçın ilk tehlikesini Boluspor yarattı! Fernandes, orta sahada topu Ferhat'a kaptırdı. Ferhat savunmayı az adamla yakaladı. Ceza sahasına girerken yaptığı yerden vuruşta top yandan dışarı çıktı.

1' Bolu'da maç başlıyor. İki takıma da başarılar diliyoruz...

İLK YARI:

İŞTE 11'LER...

Boluspor: Eser, Hakan, Orhan, Veli, Cemil, Alp, Ferhat, Kenan, Onur, Vedat, Veysel

Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Egemen, Sivok, Ekrem, Aurelio, Necip, Simao, Fernandes, Quaresma, Mustafa

* Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. turda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek, 4. tura yükseldi. Boluspor ise 2. turda Fethiyespor'u 5-1, 3. turda ise Süper Lig takımı Gençlerbirliği'ni normal süresi 1-1 biten maçın uzatma bölümünde 3-2 yenerek 4. tura çıkmayı başardı.
//haber.rotahaber.com/ne-yaptiniz-bolum-10_256677.html

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153