banner171

Orduspor fark attı !

Orduspor fark attı !

Orduspor fark attı !

Spor Toto Kupası A grubu maçında Samsunspor'a konuk olan Orduspor rakibini 5-2 yendi.

Orduspor, Samsunspor maçına etkili başladı. Mor-beyazlı ekip gole de 13'üncü dakikada ulaştı. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Hasan Kabze güzel bir vuruşla ağlara gönderirken takımını 1-0 öne geçirdi.

15'inci dakikada Orduspor'un ikinci golü geldi. Savunmanın hatasında Hakan Özmert, topu kaptı ve ardından ağları havalandırarak skoru 2-0'a taşıdı.

28'inci dakikada Orduspor fark üçe çıkardı. Javito, Hasan Kabze'nin pasında cezasahasına sağdan girdi. Topu kaleci Atilla'nın müdahelesine karşın ağlara göndererek farkı açtı.

Samsunspor savunmasındaki hatalar 43'üncü dakikada da yaşandı. Kemal Tokak'ın büyük hatasında Hakan ikinci kez topu kaptı, kaleci Atilla'nın yanından ağlara gönderdi ve skoru 4-0'a taşıdı. İlk yarıda bu skorla sona erdi.

59'da Aykut soldan ceza sahasına girdi. Ortaya çıkardığı topa Samet dokundu, top ağlarla buluşurken skor 4-1'e taşındı.

Golün dört dakika sonrasında ise Hakan Arslan sahneye çıktı. Hakan Arslan'ın golüyle fark ikiye inse de son sözü Riberio söyledi. Uzatma dakikalarında sahneye çıkan Riberio, topu cezasahası sol iç çaprazından ağlara gönderdi ve skoru ilan etti: Samsunspor 2 - Orduspor 5.



Kaynak : //www.spor3.com/orduspor-fark-atti--1293299h.htm#ixzz1s88O78eM

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153