banner171

'Portekiz çetesi' dağılıyor!

'Portekiz çetesi' dağılıyor!

'Portekiz çetesi' dağılıyor!

Menacer Jorge Mendes'e hem Almeida hem de Fernandes için teklifler geldiği, yönetimin de iyi bir ücrete bu oyuncuları elden çıkarmayı düşündüğü öğrenildi.

Önümüzdeki sezon revizyona gidecek Beşiktaş’ta, Portekiz Çetesi’nin en önemli isimleri arasında yer alan Hugo Almeida ile Manuel Fernandes’in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İki futbolcunun da menacerliğini yapan Jorge Mendes’e hem Almeida hem de Fernandes için önemli teklifler geldiği ve 2012 Avrupa Futbol Futbol Şampiyonası’nın ardından iki yıldızın başka bir ekibin formasını giyme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi. İkilinin ayrıca önümüzdeki sezon burada olmayacaklarını takım arkadaşları ve teknik ekibe de ilettikleri bildirildi.

Euro 2012 çok önemli

Almeida’nın şampiyonada iyi bir performans göstermesini umut eden yönetim, böylece onu daha kolay elden çıkarabileceğini düşünüyor. Portekizliler arasında en iyisi olan Fernandes’ten ise iyi bir gelir elde etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, bu oyuncunun Euro 2012’de değerini daha da artıracağını düşünüyor. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/portekiz-cetesi-dagiliyor-1307231h.htm#ixzz1tGLsZyNk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153