banner171

Quaresma suçluyu buldu !

Quaresma suçluyu buldu !

Quaresma suçluyu buldu !

Beşiktaş’ta, Carvalhal ve arkadaşlarından özür dileyen Quaresma, BJK TV’de günah çıkardı, “Kadroya girmemek benim için büyük ceza oldu. Pazartesi benim için önem taşıyor. Çünkü yaptığım hataları telafi etmek açısından benim için bir şans olacak” dedi.

Beşiktaş’ta Quaresma sorunu tatlı bir şekilde halledildi. Dünkü idman öncesinde arkadaşlarından ve Teknik Direktör Carvalhal’den özür dileyen Quaresma, bunun tekrarlanmayacağının sözünü verdi.

BJK TV’ye konuşan yıldız futbolcu, “Bütün olayların çıkış noktası Atletico Madrid maçı oldu. O maçta devre arasında tatsız olaylar oldu. Suçlu benim. Çünkü içimde kazanma duygusu olan bir oyuncuyum. O maçta kötü oynadığım için gergindim. Maçın stresi ile yapmamam gereken birkaç yanlış harekette bulundum. Bunun sonucunda da hocamızın haklı kararı ile kadroya alınmadım. Takım ile ayrı çalıştım. Bunlar karar açısından doğru olan bir karar” dedi.
Q7 sözlerini şöyle sürdürdü:
“Arkadaşlarım ve hocama özür borçluyum. Kadroya girememek benim için büyük bir ceza oldu. Bir anda yaptığım yanlış bir hareket beni bu noktaya getirdi. Beşiktaş forması kutsal bir forma. Kaybetmeme hırsı ile yaptığım hata bu noktalara geldi. Geldiğim gün oynadığım takım için kanımın son damlasına kadar savaşırım demiştim. Onu tekrarlıyorum. Pazartesi günü (yarın) benim için önem taşıyor. Çünkü yaptığım hataları telafi etmek ve taraftarlarımızdan özür dilemek açısından benim için bir şans olacak.”

Türkiye Kupası’nın kendileri için en gerçekçi hedef olduğunu dile getiren Quaresma, “Çok istediğim ve mutlu olduğum bir kulüpteyim. Burada tekrar eski Quaresma olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum. Benim herhangi bir sıkıntım yok. Sosyal medyada benim adıma yazılan hiçbir açıklama doğruyu yansıtmıyor. Bunlar ben değilim. Benim söylediklerim şu anda kamera karşısında söylediklerimdir” ifadesini kullandı.



Kaynak : //www.spor3.com/quaresma-sucluyu-buldu--1246718h.htm#ixzz1pUaap5YV

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153