banner171

Real Madridli yıldız futbolcudan Galatasaray yorumu...

Real Madridli yıldız futbolcudan Galatasaray yorumu...

Real Madridli yıldız futbolcudan Galatasaray yorumu...
 Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşmelerini değerlendiren Real Madrid’in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, kendi açısından heyecan verici 2 maç oynayacaklarını söyledi. Galatasaray’ın zorlu bir rakip olduğunun altını çizen Mesut Özil, turu geçen taraf olmak istediklerini belirtti.
Galatasaray’ın çok iyi bir teknik direktörü ve kadrosunun olduğunu altını çizen Mesut "Açıkça söylemek gerekirse Galatasaray çok zorlu bir rakip. Hele İstanbul’daki maç bizim için zorlu geçecektir. İlk maçta avantajlı bir skor elde ederek İstanbul’a gitmemiz bizim önemli. Ama her şeye rağmen turu geçen taraf biz olmak istiyoruz"dedi.

"DETAYLAR BELİRLEYECEK"
Galatasaray’ın çok iyi bir kadrosu olduğunu altını çizen, "Galatasaray; Drogba, Sneijder, Hamit Altıntop,  Burak, Selçuk, Muslera gibi çok değerli  oyuncuları var. Takım olarak bu turu geçmek için tüm istek ve arzularını ortaya koyacaklar. İki maçtaki detaylar turu geçen tarafı belirleyecek. Ama biz takım olarak bu sene bu kupayı kaldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"TERİM SAYGI DUYULACAK BİRİ"
Jose Mourinho ile Fatih Terim’i değerlendiren Mesut Özil, “Her iki teknik direktör de çok değerli. Jose Mourinho benim için bir baba gibi. Kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Teknik direktörlüğü konusunda yorum getirmem bile anlamsız. Çünkü o dünyaca kendisini ispatlamış bir hoca. Fatih Terim de son derece saygı duyulacak hoca. Türk futbolu ve Galatasaray için yaptıkları ortada” dedi.

Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2013, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153