banner171

Rehavet korkusu !

Rehavet korkusu !

Rehavet korkusu !

G.Saray’da Fatih Terim, takımı ‘şampiyonluk rehavetine kapılmamaları’ için devamlı uyarıyor. Ancak özellikle Florya ve çevresinde şampiyonluk manzaraları yaşanıyor. Taraftarlar tesislerin çevresindeki evlere şimdiden bayrak asmaya başladı.

Süper Final maçları öncesi, normal sezonun bitimine 90 dakika kala, en yakın takipçisi F.Bahçe’nin önünde 9 puan farkla lider olan Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim’in en korktuğu şey takımın şampiyonluk rehavetine kapılması.

RAKİPLERE BÜYÜK FARK ATTI

Terim ve öğrencileri değil ama, Florya’da şampiyonluk kutlamalarına erken başladı. Metin Oktay Tesisleri’nin karşısındaki bir binaya, tesislere giriş çıkış yapan futbolcuların da göreceği şekilde dev bir ‘şampiyonluk bayrağı’ asıldı. Florya’da birçok evde de aynı manzaranın yaşandığı ve kutlamalara şimdiden başlandığı gözlendi.

HEM TEDBİRLİ, HEM TEMKİNLİ

Şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle aralarındaki büyük puan farkına rağmen, oyuncularını kesinlikle rehavete kapılmamaları konusunda sık sık uyaran ve önlem alan ancak Sarı-Kırmızılı taraftarların heyecanına gem vuramayan Fatih Terim, F.Bahçe derbisinin ardından Florya’da yaşanan kutlamalar içinde temkinli konuşmuştu. “Taraftarların, normal sezonu önde tamamlamayı garantilediğimiz için sevinmeleri normal. Ama daha işimiz bitmedi” ifadelerini kullanan hocanın, Florya’daki bu manzaraya karşın, Manisa karşılaşması öncesinde de tedbiri elden bırakmadı öğrenildi. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/rehavet-korkusu--1276708h.htm#ixzz1rBhaTw1R

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153