banner171

Rıza Çalımbay'ın unutamadığı iki takım

'Atom Karınca'' memleketinde mutlu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, memleketi Sivas'ta görev yapmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor

Rıza Çalımbay'ın unutamadığı iki takım

 Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, memleketi Sivas'ta çok mutlu ve huzurlu olduğunu belirterek, ''Bütün amacımız sezonu iyi bir şekilde bitirmek'' dedi.

Futbolseverlerce ''Atom Karınca'' olarak tanınan tecrübeli teknik adam Çalımbay, memleketi Sivas'ta bulunmaktan ve Sivasspor'da görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Geçen sene çok sıkıntılı bir süreçte Sivasspor'a geldiğini ifade eden Çalımbay, ''Geçen sene zaten takım düşme potasındaydı. Çok büyük uğraşlar verdik ve takım kümede kaldı. Bu sene de tabii ki başka sıkıntılar doğdu'' diye konuştu.

Bu sıkıntılı süreçte tam anlamıyla rahatlayamadıklarını aktaran Çalımbay, sezona iyi başlayamadıklarını ancak mücadeleyi bırakmayarak iyi bir yere geldiklerini söyledi. Sivasspor'u iyi yerlere getirmek için uğraştıklarını belirten Çalımbay, genç oyunculara şans vererek Sivasspor'un hem bu yılını, hem de geleceğini kurtarmaya çalıştıklarını ifade etti.

Çok çalışarak bu başarıyı yakaladıklarını ifade eden Çalımbay, her şeyini sahaya veren, yense de yenilse de beraber hareket eden bir takım olduklarını belirterek, ''Futbolun içerisinde yenmek de var, yenilmek de var. Her şey yaşanıyor, yaşadığımız şanssızlıklar oldu, ama hiçbir zaman pes etmemek gerekiyor. Sonuna kadar mücadele etmek gerekiyor'' diye konuştu.

haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153