banner171

Samsunspor Mersin'i konuk ediyor

Samsunspor Mersin'i konuk ediyor

Samsunspor Mersin'i konuk ediyor
Süper Toto Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Samsunspor sahasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek. Geçen hafta sahasında İBB'yi yenen Mersin çok önemli bir 3 puanın sahibi olmuştu.

Michael Fink ve Murat Yıldırım kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler. Theofanis Gekas ve Simon Zenke ise bu maçta sakatlıkları nedeniyle arkadaşlarını yalnız bırakacaklar. Fenerbahçe maçında teknik direktörle tartışan Zenke zaten daha önce süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

Konuk ekipte ise, Joseph Boum ve İbrahim Kaş'ın oynayıp oynamaması maç saatinde belli olacak.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Samsunspor, geçen hafta Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı maçı 3-0'lık skorla kaybetmişti.Samsunspor, 31 maçta topladığı 30 puanla ligin 17. sırasında yer alıyor.Samsun ekibi, oynadığı bu 31 maçta rakip filelere 32 gol gönderdi. Kendi ağlarında ise 45 gol gördü.Ligin ilk yarısında oynanılan karşılaşmayı Mersin İdman Yurdu, 1-0'lık skorla kazanmıştıSamsunspor bu sezon şu ana kadar sahasında oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 5 de yenilgi aldı.Mersin İdman Yurdu ise, deplasmanda oynadığı 15 maçta 7 galibiyet, 5 yenilgi ve 3 de beraberlik aldı.

Saat 15:30'da başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153