banner171

Saracoğlu'nda büyük randevu!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Evinde oynadığı son 45 lig maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertliler, Şenol Güneş'in ekibinin önüne çıkacak...

Saracoğlu'nda büyük randevu!
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan seyircisiz mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise İlker Meral...

Saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.


Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt sakatlığını atlattı. Dün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışan tecrübeli oyuncu, teknik direktör Aykut Kocaman'ın görev vermesi halinde sahadaki yerini alacak.

Sağ üst adalesinde sakatlığı bulunan Serdar Kesimal'ın maç kadrosunda yer alması beklenmezken, Kocaman'ın orta sahayı nasıl oluşturacağı merak uyandırıyor.

Krasic ile Mehmet Topuz'u yedek soyundurması beklenen Aykut Kocaman, Caner'i ilk 11'de görevlendirebilir.

SERKAN BALCI DÖNÜYOR

Hastalığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen ve yerini genç Zeki'ye bırakan Serkan Balcı Fenerbahçe maçıyla formasına yeniden kavuşacak. Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle uzun süre hastanede tedavi gören, hafta başında da takımla çalışmalara başlayan Serkan'ın formunun üst seviyede olması sevindirdi.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki pas yüzdesi yüksek oyuncularını kilitlemek ve pas trafiğini bozmak için Zokora - Barış Özbek ikilisine görev vermesi beklenen Teknik Direktör Şenol Güneş, Volkan ve Olcan ile de kanatlarda hücum etkinliği yaratmaya çalışacak.


MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Egemen
Yobo
Hasan Ali
Kuyt (M.Topuz)
Meireles
M.Topal
Caner (Krasic)
Alex
Sow

TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Mustafa
Bamba
Emerson
Volkan
Zokora
Sapara
Barış
Olcan
Henrique

SAAT: 20.00
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

ŞENOL GÜNEŞ'İN SIKINTISI

Şenol Güneş 4 farklı dönemde Trabzonspor'un başında teknik direktör olarak görev yaparken lig maçlarında Fenerbahçe'yi deplasmanda hiç yenemedi. Fenerbahçe deplasmanında 10 maçta 7 yenilgi 3 beraberlik alan Şenol Güneş son 2 sezonda oynanan 3 maçı da gol atamadan kaybetti.

FENERBAHÇE EN SON...

Fenerbahçe Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a karşı en son 1997-98 sezonunda kaybetti. 1997-98 sezonunda sahasında rakibine 3-1 yenilen Fenerbahçe daha sonra oynanan 15 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik aldı. Fenerbahçe 2006-07 sezonu 32.haftasında sahasında oynaması gereken maçı İzmir Atatürk Stadı'nda oynamış ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 78 lig maçında 32 kez Fenerbahçe, 22 kez Trabzonspor kazandı, 24 maç berabere bitti.

45 MAÇ OLDU

Fenerbahçe sahasında en son 22.02.2010 tarihinde Bursaspor'a 3-2 yenilirken bu maçın ardından evinde oynadığı 45 lig maçında 37 galibiyet 8 beraberlik aldı ve hiç kaybetmedi. Fenerbahçe bu 45 maçta 97 gol atarken kalesinde 23 gol gördü ve tam 119 puan topladı. Fenerbahçe son 2 sezonda yani Aykut Kocaman döneminde evinde 39 lig maçında (32 galibiyet 7 beraberlik) mağlup olmadı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2012, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153