banner171

''Savcı onları da suçlasaydı''

''Savcı onları da suçlasaydı''

''Savcı onları da suçlasaydı''

Havutçu, suçlandıkları maçla ilgili, “Savcı, İskender'in golünü saymayan hakemi, İbrahim'i oyundan alan Abdullah Avcı'yı ve penaltı kaçıranları da suçlasaydı” dedi.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu, tutuksuz sanık olarak katıldığı duruşmada; 5 telefon görüşmesi nedeniyle 5 ay cezaevinde yattığını savundu. Söz konusu telefon görüşmelerinin hepsinin sanıklardan Yusuf Turanlı ile olduğunu belirten Havutçu, bu görüşmelerin hiçbirinde suç unsurunun bulunmadığını, şike yapıldığı iddia edilen maçın penaltılar sonucunda bittiğini kaydetti. Futbol hayatı boyunca ahlak ve dürüstlükten hiç ayrılmadığını söyleyen Havutçu, şike gibi ağır bir suçu asla kabul edemeyeceğini belirterek şöyle devam etti:

Allah’a havale etti...

“Savcı Bey, şike konusunda yanlış teşhiste bulunmuş. İbrahim Akın ve İskender Alın suçlandığımız maçın en iyi oyuncularıydı. İbrahim’in söz konusu maçta bir golü ve asisti var. İskender Alın da bir gol atmıştı ancak hakem tarafından sayılmadı. Bu oyuncularla söz konusu maçta şike yaptığım iddia ediliyor. Nasıl oynadıkları ortadadır. Savcı Bey, İskender’in golünü saymayan hakemleri, İbrahim’i oyundan alan Abdullah Avcı’yı ve penaltı kaçıran iki İBB’liyi de suçlasaydı. Üzerime bu lekeyi yapıştıranları Allah’a havale ediyorum. Her ne kadar sanık sıfatıyla karşınızda bulunsam dahi vicdanım rahat, çünkü bu suçu işlemedim.” Savunmasının ardından, hakkındaki bütün suçlamaları reddeden Havutçu, beraatini talep etti.



Kaynak : //www.spor3.com/savci-onlari-da-suclasaydi-1260872h.htm#ixzz1qIgk6kIl

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153