banner171

Şok üstüne şok!

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu’nu devirirken iki oyuncusunu kaybetti... Sarı-Lacivertliler’de Beşiktaş derbisi de dahil Gökhan Gönül 2 maç, Sezer Öztürk ise 2 ay yer alamayacak.

Şok üstüne şok!

Fenerbahçe’de buruk sevinç... Sarı-Lacivertliler Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaMersin İdman Yurdu’na karşı zaman zaman sıkıntılı dakikalar geçirmesine rağmen lig tarihindeki 1000. galibiyetini elde ederken iki önemli oyuncusunu kaybetti. Geçtiğimiz günlerde sol arka adalesinden sakatlanan Gökhan Gönül dün akşambu defa sağ arka adalesinden ciddi bir şekilde sakatlandı. Maçın 59. dakikasında acı içerisinde yere yığılan yıldız futbolcu kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’ın ilk müdahalesinden sonra sahayı terk ederken hastaneye götürülerekMR’ı çekildi. İlk belirlemeye göre Gökhan’ın 2maç forma giyemeyeceği ortaya çıktı. Bu görüntüde de yıldız oyuncu Samsunspor ve Beşiktaş sınavlarında yer alamayacak.

FEDAKARLIK BAŞINA İŞ AÇTI
Mersin İdman Yurdu karşısında Fenerbahçe’nin bir diğer kaybı da Sezer Öztürk oldu... 83. dakikada Özer Hurmacı’nın yerine oyuna giren genç oyuncunun eski sakatlığının nüksettiği belirtildi. Bu durumu sahada farkeden genç oyuncu 3 değişiklik hakkı kullanıldığı için takımı yanlız bırakmak istemeyip devamedince durumu daha da kötüledi. Buna göre Sezer en az 2 ay forma giyemeyecek.




haberturk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153