banner171

Terim derbi öncesi iddialı konuştu!

Terim derbi öncesi iddialı konuştu!

Terim derbi öncesi iddialı konuştu!

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 ile geçen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, maç sonunda yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in açıklamalarından sizler için derlediklerimiz;

"Açıkcası biraz herhalde geçen haftanın da biraz pskolojik etkisiyle Gençlerbirliği iyi oynadı. Biz de ilk yarı çok çok iyi oynamadık. Ama ikinci yarı tamamen komple oyun kontrolümüzde geçti. Golü hemen ikinci yarının başında bulmak da bizim avantajımız oldu. İkinci golü de bulunca iyice rahatladık. Ciddi bir takıma karşı 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Gol attığımız için çok sevindik oyun kenarında.

FENERBAHÇE MAÇI

Türkiye'nin en önemli derbisi. Kadıköy'de buranın rövanşını oynayacağız. Rakibimiz kovalıyor biz kaçıyoruz. Bizi yakalamak istiyorlar. Galatasaray nerede oynarsa oynasın kazanma felsefesi ile oynar. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray kazanmak için oynar. Sonuçta haftasonunda ezeli rakibimiz ebedi dostumuzla bir başka maç daha yapacağız.

Servet, uzun zamandır oynamadığı için oynatmak istedim; ancak Elmander'in hafif sakatlığı olunca başka oyuncu oyuna almak zorunda kaldık. Herhangi ciddi bir şeyi yok."



Kaynak : //www.spor3.com/terim-derbi-oncesi-iddiali-konustu-1234990h.htm#ixzz1omuzwnBL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153