banner171

Terim meydan okudu !

Terim meydan okudu !

Terim meydan okudu !

Trabzon maçı sonrası basın toplantısında ‘Ya sabır’ çeken G.Saray Teknik Patronu Fatih Terim, Florya’da haykırdı: Kadıköy’de şampiyon olacağız ve o kupayı havaya kaldıracağız

Trabzonspor maçının ardından “Sezon sonu konuşacağım” diyen ve kamuoyu önünde içindeki fırtınaları bastırmaya çalışan G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Florya’da ‘şampiyonluk’ için haykırdı.

Tesislerde geç saatlere kadar kurmaylarıyla ve yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan Terim, şampiyon olacaklarını söylerken meydan okur gibiydi. Yapılan haksızlıklara, şampiyon olarak cevap vereceklerini söyleyen İmparator’un, “Ne F.Bahçe ne de başka güçler bizi durduramayacak. Kadıköy’de şampiyon olacağız ve o kupayı alacağız. Sonra da söz sırası bana gelecek” ifadelerini kullandığı öğrenildi.



HAKEMLERE BÜYÜK ÖFKETerim’in gündeminde hakemler de vardı. Toplantıda, hakemlere göndermede bulunan tecrübeli teknik adamın, F.Bahçe maçını yöneten Fırat Aydınus’tan sonra Trabzon maçını idare eden Tolga Özkalfa’ya da büyük öfke duyduğu, hakemlerin G.Saray’ın önünü kesmek için ‘talimat almışcasına’ yönetimler gösterdiği düşüncesini dile getirdiği belirtildi.

TFF’ye de büyük tepki duyan Terim’in, Süper Final esnasında Galatasaray’ın PFDK’ya sevk edilmesini, ‘takımın konsantrasyonu düşürmeyi amaçlayan bir hareket’ olarak yorumladığı ifade edildi. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/terim-meydan-okudu--1317730h.htm#ixzz1tuob85nT

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153