banner171

Terim'i liderlik kesmedi

Terim'i liderlik kesmedi

Terim'i liderlik kesmedi

Play-off'a lider girmeyi garantileyen Galatasaray'da İmparator işi sıkı tutuyor. Trabzonspor derbisinde kayıp istemeyen Terim, "Kalan 3 maçımızı kazanırsak, fark daha da artar" diyerek takımını motive etti.

Geçen haftaki Fenerbahçe beraberliği ile ligde normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Galatasaray'ın bugün Türk Telekom Arena'daki konuğu Trabzonspor. Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a elenerek taraftarını üzen sarıkırmızılılar, yine bir derbi zaferi ile gönül almanın hesaplarını yapıyor. Fatih Terim yönetiminde bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a yenilmeyen, 5 derbide elde ettiği 3 galibiyet, 2 beraberlikle zirvede tek kalan Galatasaray işi sıkı tutuyor.

'FARK DAHA DA ARTAR'

Dün kampa aldığı oyuncuları ile toplantı yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Türkiye Kupası bir kazaydı. Asıl hedefimiz lig şampiyonluğu. Hedefimizden sapmadık! Kalan 3 maçımızı kazanırsak, 9 puanlık fark daha da artar, play-off'a avantajla gireriz" diyerek takımı motive etti.

DERBİDE SİSTEM 4-4-2

Trabzonspor'un karşısına adalesinde yırtık olan Elmander'den yoksun çıkacak Galatasaray, dün son çalışmasını yaptı ve Florya'nın kapılarını dış dünyaya kapadı. Fatih Terim'in, İsveçli golcünün yokluğunda çift forvetten vazgeçmeyeceği ve 4-4-2 sistemi ile galibiyet arayacağı öğrenildi. Sivasspor maçında dinlendirdiği Muslera ve Melo'yu 11'e alacak Terim, Elmander'in formasını Baros'a teslim edecek. Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan Balta dörtlüsü bozulmayacak ve kanatlarda Engin ile Emre görev yapacak. (Sabah)



Kaynak : //www.spor3.com/terimi-liderlik-kesmedi-1258412h.htm#ixzz1q7mfVTtF

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153