banner171

Transferde bombalar patlamaya hazır!

Süper Lig'in iki şampiyonluk adayı Fenerbahçe be Beşiktaş, iki dünya yıldızı için kolları sıvadı...

Transferde bombalar patlamaya hazır!
 İlk bomba haber Beşiktaş'tan geldi.  Siyah-beyazlı yönetimin, eylül ayında transferin son gününde renklerine katmak için uğraş verdiği Brezilyalı Nene ile her konuda anlaştığı ve ön protokolün imzalandığı ortaya çıktı. 

Beşiktaşlı bazı yöneticilerin geçtiğimiz hafta içinde Fransa'nın Nice kentine giderek, Brezilyalı Nene ile buluştuğu ve ön protokolün imzalandığı belirtildi.  Nene'nin Beşiktaş'a gelmek istediği ve kulübü Paris Saint Germain'le devre arasında serbest kalmak için görüşmelerde bulunacağı bildirildi. Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda bonservisini eline alacak Nene'yi Paris Saint Germain'in bırakmaması halinde düşük bir bonservis bedeliyle Ocak ayında renklerine katmaya çalışacağı öğrenildi.

İkinci bomba ise Fenerbahçe'yle geldi.  Fichajes adlı sitede yer alan haberde, İngiliz kulübünde bu sezon pek forma şansı bulamayan 24 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmayı planladığı belirtildi. M.United’ın Chicharito için 10 milyon euro bonservis bedeli isteyeceğini yazan site Meksikalı oyuncunun İtalyan kulüplerine de önerildiği hatırlatıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2012, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153