banner171

Ve Kocaman Kalıyor

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman krizinde son nokta koyuldu.

Ve Kocaman Kalıyor
 Karabükspor maçı sonrası istifa eden Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, istifa kararından vazgeçtiği bildirildi.

Konu ile ilgili resmi açıklama ise Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'dan geldi.
Kiğılı, "Aykut Kocaman ile devam ediyoruz" dedi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Kiğılı, Aykut Kocaman'ın görevine devam ettiğinin geçen pazar günü belli olduğunu, medyanın süreci bu aşamaya getirdiğini söyledi.

Kiğılı, "Hocamızın durumu konuşuldu ama zaten durumu pazar gününden netleşmişti. Pazar günü hocamız, başkanımızla, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla, futbolcularla beraber uzun uzun yapılan görüşmeler neticesinde göreve devam ettiğini karşılıklı olarak teyit etti. Bugüne kadar değişen bir şey olmadı" diye konuştu.
-"Herkes rahat olsun, Aykut Kocaman görevine devam ediyor"-
Kocaman'ın göreve devam etmesinde futbolcuların mı yoksa başkanın mı sözlerinin önemli olduğu sorusu üzerine Kiğılı, şunları kaydetti:

"Ben bu suali sorulmamış kabul ediyorum. Fenerbahçe bir bütündür, başkanı ve yönetimiyle, futbolcularıyla. Aykut Kocaman, bizim kendi içimizden yetişen futbolcumuzdur. Olabilir, zaman zaman insanlar fevri olarak ani kararlar verebilirler. Çok önemli değil. O gün zaten karşılıklı iyi niyetle el sıkışıldı, tekrar bir araya gelindi ve öpüşüldü. O gün bitmişti ama medya uzattıkça uzatıyor. Bizim tarafımızdan uzatılan bir şey yok. Biz göreve devam ettiğini cumartesi gecesinden beri biliyoruz. Herkes rahat olsun, Aykut görevine devam ediyor."

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2012, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153