banner171

Volkan bilmecesi

Volkan bilmecesi

Volkan bilmecesi

Beşiktaş maçında Edu'yla girdiği pozisyonun ardından sakatlanan Volkan Demirel'in perşembe günü sahada olması zor görünüyor. Tecrübeli file bekçisi ise takımını yalnız bırakmamak için elinden geleni yaptığını söyledi.

Derbide Edu’yla girdiği pozisyonda aldığı darbeyle yırtılan sol diz kapağı üzerine sahada 8 dikiş atıldıktan sonra maça devam eden, 90 dakikayı tamamladıktan sonra soyunda odasında bir kez daha operasyon yapılarak 9 dikiş daha atılan Volkan’ın, perşembe günkü maçta oynamasının zor olduğu belirlendi. Dünkü antrenmana katılmayan milli file bekçisinin, İnönü Stadı’nda yapılacak karşılaşmaya yetişmesinin zor olduğu ifade edildi. Bu gelişme moral bozarken, Volkan’ın, bir kez daha fedakarlık yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Tecrübeli kaleci, “Perşembe günü oynayıp oynamayacağım belli değil... Doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile oynamam için elimizden geleni yapıyoruz” ifadesini kullandı.

‘Hazır ol Mert’

Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “Oynaması çok zor görünüyor. Durumuna bakacağız. Ancak Volkan bu, hiç belli olmaz. Her şeye rağmen sahada olabilir” demesi, umutları artırdı. Deneyimli hoca, yine de genç file bekçisi Mert Günok’tan, kaleyi koruyacakmış gibi hazır olmasını istedi. Bu sezon, özellikle takımının kalesini koruduğu kupa maçlarında önemli kurtarışlar yapan genç kaleci, “Bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yaparım” dedi. (Fanatik)



Kaynak : //www.spor3.com/volkan-bilmecesi-1312186h.htm#ixzz1te0nrpwH

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153