banner171

''Yabancı böyle olmalı''

''Yabancı böyle olmalı''

''Yabancı böyle olmalı''

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, Fernandes’in üstün yeteneklerini övdü, “Kaliteli yabancılarımız olursa daha iyi noktaya geliriz. Tabii ki takımdakalmasını isteriz ama kararı yeni başkan verecektir” dedi.

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Toraman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Manuel Fernandes’i övdü.

Portekizli futbolcunun sezon başında iyi olmadığına dikkat çeken siyah-beyazlı oyuncu, “Daha sonra gerçek kimliğini gösterdi. Üst düzey yetenekleri var. Yabancı oyuncular böyle olmalı. Kaliteli yabancılarımız olursa daha iyi noktaya geliriz. İnşallah daha da iyi olur. Çok konuşkan değildir, içine kapanıktır. Ancak iyi niyetli ve çalışkandır. Takımda kalmasını isteriz. Özellikle onun gibi bir futbolcu, bizim gibi defans oyuncuları için avantaj. Duran toplarda çok iyi. Fakat kalması konusunda kararı yeni başkan verecektir” dedi.

Toraman, maçla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:
“İyi başlayamadık. İkinci yarıda daha iyiydik. 3. golü bulamadık. Son 20 dakika oyundan düştük. İyi mücadele etmeye çalıştık ama her zamanki gibi burada yine kazanamadık. Burada şansımız tutmuyor.”

‘Yönetim uyuma...’


Maça taraftar fazla ilgi göstermezken, Fernandes’e verdiği destek dikkat çekti. Beşiktaşlılar, ikinci golün ardından, “Yönetim uyuma, Fernandes’i bırakma” diye tempo tuttu.
Fernandes ise performansının iyi olduğunu vurguladı, “Ancak iki takımın da kazanabileceği bir maç oynadık” diye konuştu.



Kaynak : //www.spor3.com/yabanci-boyle-olmali-1260976h.htm#ixzz1qIik3WGn

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153