banner171

Yıldırım maç günleri Eyüp Sultan´da

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, her derbi sabahında olduğu gibi G.Saray derbisi öncesinde de soluğu Eyüp Sultan'da alacak... galibiyet için dua edip, kurban kesecek

Yıldırım maç günleri Eyüp Sultan´da
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, maçın oynanacağı Pazar günü, sabah namazını Eyüp Sultan Camii’nde kılacak. Nihat Özbağ ve Abdullah Kiğılı ile birlikte Eyüp Sultan'a gidecek olan Yıldırım, daha sonra galibiyet için dua edecek ardından da kurban kesecek. Yıldırım'ın daha önceki yıllarda camiye giriş ve çıkışını görüntülemek isteyen basın mensuplarına bu kez yasak getirilmeyecek. Yıldırım'ın bu kez polisten bu konuda yardım istemediği bildirildi.

FENER TARAFTARI YOK POLİS AZALACAK

Hafta sonunda oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisi öncesinde olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak. Karşılaşmada 300'u özel güvenlik toplamda sadece 900 polis görev yapacak. Daha önceki yıllarda derbi maçları için görev alan polis sayısı 4 bin hatta 4 bin 500'leri buluyordu. F.Bahçe taraftarının gelmeyecek olması polis sayısının azaltılmasında etkili oldu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, şube müdürleri ile maç öncesinde statta birebir direktifler verecek. Biletsiz seyirciler metronun stada giden hattına alınmayacak. Burada bir barikat oluşturulacak. Özellikle F.Bahçeli futbolcuların giriş kapısının önüne barikat kurulacak. Bu bölgeye görevli olmayan hiç kimseyi alınmayacak. Taraftarların zorluk yaşamaması ve uzun kuyrukların oluşmaması için taraftarlar tribünlere normalden daha erken alınmaya başlanacak.
 Fotamaç

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2012, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153