banner171

Yuvaya dönüyor !

Yuvaya dönüyor !

Yuvaya dönüyor !

Sezon başında Orduspor'a kiralanan Culio'dan Galatasaray'a mesaj: “Buradan kesinlikle ayrılacağım. Başkan Nedim Türkmen'le de görüştüm. Gelecek sezon Sarı-Kırmızılı formayı giymek istiyorum”

Satın alma opsiyonuyla birlikte sezon başında Orduspor’a kiralanan Emmanuel Culio’dan mesaj var... Gelecek sezon kesin olarak Galatasaray’a döneceğini belirten Arjantinli oyuncu, “Ordu’dan ayrılacağım. Bu konuyu Orduspor Başkanı Nedim Türkmen’le de görüştüm ve Galatasaray’da oynamak istediğimi söyledim. Sarı-Kırmızılı formayı giymek istiyorum” dedi. Gelecek hafta Orduspor ile Galatasaray’ın oynayacağı lig maçına da değinen yıldız futbolcu, “Bana kalsa Galatasaray’a karşı oynamak istemezdim ama şu anda Orduspor’un futbolcusuyum ve sahaya çıkmak zorundayım” diye konuştu.

Türkmen ‘gidemez’ demişti

Bu arada Culio’nun, devre arasında da Galatasaray’a döneceği iddialarının üzerine Nedim Türkmen, “1 milyon 350 bin Euro’yu ödememiz halinde bu futbolcunun bonservisini alacağız. Ayrıca kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladık. Ordu’dan ayrılması söz konusu olamaz” açıklamalarını yapmıştı.



Kaynak : //www.spor3.com/yuvaya-donuyor--1259135h.htm#ixzz1qCsLBP7U

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153