banner171

Süleyman soylu Ak parti’ye geçer mi?

Süleyman soylu Ak parti’ye geçer mi?

Sevgili dostlar, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ak parti MYK’da konuyu gündeme getirdi haberi basına yansıdığından beri birçok dostum haberin içeriği ile alakalı beni arayarak, Süleyman başkan Ak partiye geçecek mi diye soruyor?

Bir defa şunu çok net söyleyeyim.Bu sorunun cevabını şu anda sadece iki kişi bilebilir. Birincisi Davet eden, ikincisi ise davet edilen!

Süleyman Soylu çok iyi sır saklayan, çok ketum bir siyasetçidir. Bunu nerden mi biliyorum, çünkü davet telefonu geldiğinde 6 arkadaş beraber umredeydik ve Süleyman başkan hiçbir şey söylemedi, sadece Ankara’dan aradılar deyip geçiştirdi.

Dolmabahçe’de yapılan Görüşmenin hemen akabinde, sessizlik ve istişare süreçleri başladı.Şunu çok net söyleyeyim ki, Süleyman Soyu’nun Türkiye çapında çok aktif bir çalışma grubu var ve bu grup kararlarını istişare yoluyla alıyorlar.Bu grup siyaseten diriliğini devam ettiriyor, sürekli Türkiye çapında konferanslar düzenliyor, Süleyman başkan’da bu konferanslara konuşmacı olarak katılıyor. Bingöl’den, Manisa’ya, batman’dan, Kayseri’ye, Diyarbakır’dan, Çankırı’ya, Urfa’dan Çorum’a, Van’dan Bandırmaya doğusuyla batısıyla tüm Türkiye’yi kapsayan bir çalışma sürekli devam ediyor. Bir de bu çalışmalara ilave olarak TV programları ve basın çalışmalarını da ilave edin.

Sayın başbakanımız Türkiye’yi en iyi tanıyan kişi olarak, ülkenin ve partinin geleceği açısından çok anlamlı bir hamle yaptı. Süleyman Soylu Şu andaki anketlerde  % 0,6 olan bir partide % 4 ‘ler gibi bir oy almış ve Genel başkan olduğu yerel yönetimler seçiminde başta Yalova olmak üzere, Bodrum, Tire, Islahiye, Taşköprü gibi yaklaşık 350 tane belediyeyi kazandırmıştır. Genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra ise, Başta referandum olmak üzere Türkiye açısından son derece önemli gördüğü her çalışmaya aktif olarak destek vermiş, Karşısındaki çok önemli çıkar odaklarına rağmen, kendi arabasıyla ve gittiği şehirlerdeki öğretmenevlerinde kalarak Anadolu’yu adım adım dolaşmıştır. Anadolu’nun nabzını en iyi tutan siyasetçilerden birisidir şu anda.

Süleyman Soyu’nun Ak parti’ye katılması Hem Ak partiye, hem de Türkiye’de demokrasinin kurumsallaşması çabalarına önemli bir katkı olacaktır. Tabii benim bu “katılması “ düşüncem sadece bir temenniden ibaret, başta da söylediğim gibi Süleyman Soylu çocukluğundan beri siyasetin içinde ve Genel başkanlığa kadar yükselmiş bir siyasetçi, kararı ne olur, durum ne olur, bence şu aşamada sadece Allah bilir!

Benimki sadece bir umut , ne demişler umut garibin ekmeğidir.


YORUM EKLE
YORUMLAR
MESUT YILMAZ
MESUT YILMAZ - 12 yıl Önce

abi çok iyi gözlemlerde bulunmuşşun dediğin gibi ama süleyman başkan, belki biz sevdiğimizden söylüyoruz ama ülkeyi yönetecek kadroda olmalı sade bir vekillik yada yöneticilik değil!

ömer akyıldız
ömer akyıldız - 12 yıl Önce

gerçekten mahmut beyın yorumlarına aynen katılıyorum bukadar bırıkımi almış bir sıyasetcıye dışarda kalması ulke için kayıptır süleyman başkanın aldığı her kararı ben alkışlamışımdır yine alkışlarım ak partı artık gerçek sıyasetcılere kapısını açarsa iyi yoneticılerle çalışışırsa ulke için daha hayırlı olacağının kanatıne varmalıdır huseyın çelik adıyamamanın gazetecı millet vekıli gıbı isımlerden arınmalı imini zıkretmedığım kuklalardan arınmalı çunku turkıyenin gerçek demokrat insanlara ihtıyacı var insanların oylarıla bir yere gelmeleri lazım suleyman başkan partiye girıp seçilse bile aldığı oylar helaldır ama oyle insanlr varkı genel başkanın ruzgarıyla yollarına devam ediyorlar buda ulke demokrasısıne hep zarar vermiştır ulke için hiç bir katkılarıda olmamıştır bende diyorumki devlet yonetıminde idaresınde ust gorev almak isteyen her kimse buna laik olacaktır aynen suleman başkan gibi saygılarımla

Ahmet HACIOĞLU
Ahmet HACIOĞLU - 12 yıl Önce

davet eden ve edilenin dışında birileri de biliyordur:) ama yazınız fevkalade...

cengiz akyol
cengiz akyol - 12 yıl Önce

arkadaşım ben refarundum öncesi yorumlarımda süleyman soylu akp yolunda çalışmaları onu gösteriyor diye belirtmiştim sonuç itibarıyla bu ilçenin insanlarını hangi parti olursa olsun bir yerlerde görmek güzel her ne kadar akpli olmasamda sizler için hayırlı olsun

banner208

banner148

banner150

banner153