banner171

23 Nisan coşkusu “GOP Çocuk Şenliği”nde yaşandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği, büyük bir coşkunun yaşandığı “Çocuk Şenliği” sona erdi. Şenlik alanını hınca hınç dolduran çocuklar en büyük bayramlarını neşe ve mutluluk içinde kutladılar.

23 Nisan coşkusu  “GOP Çocuk Şenliği”nde yaşandı

23 Nisan coşkusu

“GOP Çocuk Şenliği”nde yaşandı 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu bayramın bir taraftan bir ülkenin şanlı uyanışının temellerinin atıldığı egemenliğimizin ilan edildiği anlamlı bir gün, diğer taraftan ise dünyada çocuklara ithaf edilen ilk bayram olma özelliğine sahip olduğunu belirterek, “İyi biliyoruz ki yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerine emanet edilen Milli Egemenlik ruhunu sonsuza kadar sürdüreceklerdir’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin 92’nci yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği, büyük bir coşkunun yaşandığı şenlikler sona erdi. Renkli oyun pakları, balonlar ve Türk Bayraklarıyla rengarenk bir alana dönüşen, Gaziosmanpaşalı çocuklar tarafından hınca hınç doldurulan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı Meydanı adeta bir şov merkezine dönüştürüldü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, TBMM sayesinde bir ulusun şanlı uyanış destanı olarak yanmaya başlayan özgürlük meşalesinin sonsuza dek ülkemizi aydınlatacağını belirterek özetle şunları söyledi; “Bu uğurda en büyük güvencemiz çocuklarımızdır. Çocuklarımızın yarının gençleri ve büyükleri olarak, ulusumuzun güven ve desteği ile demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi daha yükseklere taşıyarak bu uğurda her zaman başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu vesileyle çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”

Gösterilerde illüzyon, çeşitli yarışmalar, müzikli palyaço şov, çocuk tiyatrosu, sahne gösterileri, şişme parkurlar, jonglör ve aşuk-maşuk gösterileri, Karagöz -Hacivat oyunları,  Nasrettin Hoca ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra çocuklara binlerce balon ve Türk Bayrakları dağıtıldı. Ayrıca, İstanbul’un eski şerbetçisi, pamuk şekercisi ve  mısırcıları da şenlik süresince çocuklara dağıtımda bulundular.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153