banner171

Ak hanımlardan annelere vefa

Sultangazi Ak Parti kadın kolları masal parkından annelere seslendi.

Ak hanımlardan annelere vefa

Sultangazi Ak Parti kadın kolları, masal parkında düzenledikleri muhteşem programla en değerli varlıklarımız annelerimizin anneler gününü kutladı.

İlçe de yaptığı çalışmalarla,etkinliklerle adını sıkça duyuran Sultangazi Ak Parti kadın kolları farklı bir programa imza atarak farkını bir kez daha ortaya koydu.Programa gelen çoğunluğu annelerden oluşan misafirler sandalyelerindeki çiçeklerle karşılandı.

Masl parkında yapılan programa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Türkan Dağoğlu ve Ahmet Baha Öğütken,Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay,Milletvekili Hüseyin Bürge'nin eşi,Sultangazi Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve eşi Ayşe Atım,Belediye Başkan Yardımcıları ,meclis üyeleri,Ak Parti İl sorumlusu Jale İyem,Ak Parti kadın kolları başkanı Öznur Altıntaş ve ekibi tam kadro katıldı.

Ev sahibi olması dolayısıyla Sultangazi Ak Parti kadın kolları Başkanı Öznur Altıntaş kısa bir konuşma yaptı.Konuşmasında annelerimizin ve anneliğin önemine değinen Altıntaşşunları söyledi:"Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum.Bizleri bu programda da yalnız bırakmadınız.Hem milletvekillerimiz,hem belediye Başkanımız,hem de İlçe başkanımız.Bu yıl farklı bir program olsun istedik.İnşaallah beğenmişsinizdir.Üye çalışmalarımız sürüyor.Hedefimiz 500 üye idi.Bu üye sayısına ulaşan mahalle başkanlarımıza hediyelerimiz olacak.Bu özel günde kendi annemin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.Allah başımızdan eksik etmesin diyor hepinize teşekkür ediyorum."

İKİNCİ KENT ORMANINI AÇIYORUZ

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Cahit Altunay da 'cennet annelerin ayakları altındadır 'diyerek ,annelerin hakları ödenmez dedi.İlçede ki çalışmalara da değinen Altunay,zincirleme açılışların olacağını,26 Mayıs'ta 1600 dönümlük ikinci kent ormanın açılışını yapılacağının müjdesini verdi.Altunay ayrıca bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yağlı Güreş turnuvasına herkesi davet etti.

TENZİLE ANNE UNUTULMADI
İlçe Başkanı Murat Atım,Başkan Cahit Altunay'ın ardından yaptığı konuşmada,başkan Öznur Altıntaş ve ekibinin çok güzel çalışmalar yaptığını ,kendilerini bu esnada tebrik ederken.annelerin anneler gününü kutladı.Atım ,Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile anneyi de unutmayarak Allah'tan rahmet diledi.

Program da AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Sorumlusu Jale İyem'de kısa bir konuşma yaparak duygularını dile getirdi.Sultangazi ilçesini çok merak ettiğini söyleyen İyem,burda olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi ve kongreleri başarılı bir şekilde tamamlamayı dilerken ,annelerimizin anneler gününü kutladı.

AK PARTİ AİLESİ ARENA'DA BULUŞACAK

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av.Abdullah Güler'de İl Başkanı Aziz Babuşcu'nun selamını getirdim dedi ve herkesi Arena'da ki büyük buluşmaya davet etti.


BENDE SULTANGAZİLİYİM!

Ak Parti İstanbul Milletvekili Türkan Dağoğlu,konuşmasını yapmaya kürsüye gelirken anneler tarafında alkışlandı.Sultangazi'de ki hemen hemen her etkinliğe katılan milletvekiline ayrı bir sevgi gösterisi vardı.Sözlerine şiirle başlayan Dağoğlu,

Bir anne başa tac imiş
Her derde deva imiş;
Bir evlat Pir olsa da
Anneye muhtaç imiş;diyerek annelerin eğitimi toplumun eğitilmesi demektir'dedi ve tüm kadınların anneler gününü kutladı.
Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ise herkesten farklı olarak şehit annelerini hatırlattı.Yüreği her anneler gününde evlat acısıyla yanan anaların ellerinden öpüyorum dedi.

Programda yılın annesi seçilen Sultangazi Ak Parti kadın kolları başkanı Öznur Altıntaş'ın annesi Kevser Altıntaş'a çiçek takdim edildi.

Daha sonra 500 üye yaparak büyük başarıya imza atan Malkoçoğlu Mahallesi ve İsmetpaşa mahalle başkan ve ekibine hediyeleri takdim edildi.

Programın sonunda İsa Muslubaş söylediği türkülerle misafirleri hem düşündürdü hem de eğlendirdi.

sultangazigazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153