banner171

Ak partililerden İstanbul valisini ziyaret..

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu’ndan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya ziyaret…

Ak partililerden İstanbul valisini ziyaret..

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu’ndan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya ziyaret…

Mustafa Çeştan başkanlığındaki Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kamu Kurum ve Kuruşları Komisyon üyeleri İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret ederek, Sultangazi’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Suzan Dağlar Civan’ında yer aldığı ziyarette konuşan Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyon Başkanı Mustafa Çeştan, “Komisyon olarak İstanbul’da ki bürokratlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu da ziyaret ederek Sultangazi’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu olarak bürokratlara yönelik ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu.

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kamu Kurum ve Kuruluşları Komisyonu’nun yapmış ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi’yi sık sık ziyarete ettiğini ve Sultangazi’de de güzel bir dayanışma olduğunu gözlemlediğini ifade etti.

Sultangazi ile ilgili güzel projelerin olduğunu dile getiren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul’un milyonlarca yaşayanıyla büyük bir aile olduğunu, dünyanın en güzel şehirlerinden olan İstanbul’un Anadolu’nun güzelliğiyle harman oluştururken aynı zamanda son yıllarda dünya şehirleri içerisinde yepyeni bir vizyon kazandığını söyledi.

Mutlu, İstanbul’da görev yapan her birimin siyasi, sosyal, STK ve medyanın İstanbul için kenetlendiğini ve bu güzel birlikteliğin kendisini fazlasıyla memnun ettiğini ifade etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153