banner171

Başkan Altunay, Hemşehrileriyle Biraraya Geldi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerine ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Altunay, Hemşehrileriyle Biraraya Geldi
 Başkan Altunay haftasonu programında Keşan Küçükdoğanca Derneği ve Tokat Zile Dernekleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Başkan Altunay ayrıca  Çankırı Kamışköy Derneği’nin  “Yaren Gecesi”ne katıldı.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçe halkının sorunlarını dinlemek ve onlarla bir araya gelmek için yaptığı ziyaretlere aralıksız devam ediyor. Başkan Altunay haftasonu programında ise sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Başkan Altunay’ın ilk durağı Çankırı Kamışköy Derneği’nin düzenlediği  “Yaren Gecesi” oldu. Kökleri Orta Asya'ya dayanan Ahilik teşkilatının bir uzantısı olan Yaren Gecesi’nde hafızalardan uzun süre silinmeyecek kültürel etkinlikler sunuldu. Ahiliğin önemine dikkat çekildi.

Başkan Altunay daha sonra Akparti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ile birlikte Keşan Küçükdoğanca Derneğini ziyaret etti. Tokat Zile Dernekleri Federasyonu’na da konuk olan Başkan Altunay  dernek üyeleriyle biraraya gelerek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Altunay yaptığı konuşmada; “Bu gezilerle mahalle sakinleri, sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarıyla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunmayı amaçlıyoruz. Biz yönetimde çok sesliliğe inanıyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için değerli. Sizlerin fikirleriyle yoğrulacak projelerle, Sultangazi’yi geleceğe taşıyacağız” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2013, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153