banner171

Başkan Altunay, Sultangazi’de ikamet eden Emniyet Mensubu şehitlerin ailelerini de ziyaret etti..

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Karakollarını ziyaret etti. Sultangazi’de ikamet eden Emniyet Mensubu şehitlerin ailelerini de ziyaret eden Başkan Altunay, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiştir” dedi.

Başkan Altunay, Sultangazi’de ikamet eden Emniyet Mensubu şehitlerin ailelerini de ziyaret  etti..
 1845 tarihi, Türk Emniyet Teşkilatı açısından önemli bir noktadır. Çünkü bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat; 10 Nisan 1845’de polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edilmiştir. Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Karakollarını ziyaret ederek emniyet teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Başkan Altunay, Sultangazi’de ikamet eden Emniyet Mensubu şehitlerin ailelerini de ziyaret etti.  Polis şehidi ailelerin çocuklarıyla uzun süre sohbet eden ve oyun oynayan Başkan Altunay, ailelere de anlamlı bir hediye verdi. Özel kutu içerisinde Türk bayrağı hediye edilen aileler duygu dolu anlar yaşadı.

Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü olduğunu ifade eden Başkan Altunay, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır” dedi.

Demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olacağına işaret eden Başkan Altunay, “Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine sabırlar diliyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153