banner171

CHP Sultangazi'nin Dostluk ve Dayanışma gecesi..

Sultangazi İlçe Örgütü’nün Çağlayan Salon Figaro’da düzenlediği “Dostluk ve Dayanışma gecesi” parti üyelerinin katılımıyla oldukça kalabalık bir katılımla yoğun ilgiye neden oldu.

CHP Sultangazi'nin Dostluk ve Dayanışma gecesi..
Sultangazi İlçe Örgütü’nün Çağlayan Salon Figaro’da düzenlediği “Dostluk ve Dayanışma gecesi” parti üyelerinin katılımıyla oldukça kalabalık bir katılımla yoğun ilgiye neden oldu.

Geceye; CHP İstanbul Milletvekilleri Umut Oran ve Aydın Ayaydın, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP eski Milletvekili Çetin Soysal, CHP Beyoğlu, Fatih, Kağıthane, Şişli İlçe Başkanları, CHP İl Genel Meclis üyeleri, CHP Belediye Meclis üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Tek Yumruk, Tek Ses Olalım

Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm partilileri tek yürek olmaya davet etti. Kongre sürecinin başlamasıyla kendilerinin bölen taraf olmak istemediklerini söyleyen Başkan Boztaş, birlik ve beraberliğin bozulmaması için tek listeden yana olduklarını ifade etti. Boztaş, “Bilindiği gibi ilçe olarak kongre sürecine girmiş bulunuyoruz. Bu kongre sürecinde küsmeleri ve kırılmaları önlemek için mutlaka birlik ve beraberliğin olmasından yanayız.



Birlik ve beraberliğin bozulmaması için çift listelerin olmamasını da arzu ediyoruz. Çünkü bizler tek yumruk olduğumuzda çoğalmalı, asla azalmamalıyız. Bizler bir araya gelip, tek yürek olduğumuzda bir güç haline geliriz. Bizim tek vücut olmamız gerekirken, bizler birbirimizle vuruşuyoruz. Bu düşünce ve hareketlerimizden vazgeçmemiz gerekiyor. Dayanışma sadece salonlarda değil, bizler sokaklarda ve alanlarda da dayanışma içerisinde olmalıyız. Güçlerimizi ve düşüncelerimizi bugünden sonra birleştirmemiz gerekiyor”

Bölücü Taşeronlara Karşı CHP İktidar Olmalıdır

“Ayrıca okyanuslar ötesinde Büyük Ortadoğu’nun eş başkanı olan Fetullah Gülen, onun ülkemizde taşeronluğunu yapan Recep Tayyip Erdoğan ve onların yandaşlarına karşı biz tek yumruk, tek ses olursak CHP’yi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yaptığımız an ülkemizi bu karanlık ellerden kurtaracağız. Biz Türkiye’yi yönetmeye talibiz. Biz Türkiye’yi yöneten olmalıyız” dedi.

CHP Tek ses olursa, CHP’yi de Türkiye’yi de Kimse Yıkamaz

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ise yaptığı konuşmada, CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın birlik ve beraberlik mesajına dikkat çekerek, “Biz şimdiye kadar muhalefetin dilini çok iyi kullandık. Biz muhalefet etmeyi iyi biliyoruz. Bizim artık bu kadar senelik muhalefet tecrübesinden sonra yavaş yavaş iktidar dilini kullanmamız gerekiyor. Biz 50 yıldan beri muhalefette olan, ama muhalefette örgütlenen ve muhalefette varlığını sürdüren bir siyasi partinin üyeleriyiz”

Biz CHP’liler birbirleriyle uğraştıkları kadar, AKP ile uğraşırsak zaten iktidarı alacağız

“Bizim artık 2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu muhalefet sürecine son vermemiz gerekiyor. Bizim artık iktidarın dilini kullanmaya başlamamız gerekiyor. İktidarın dili beraber olmaktan, bir araya gelmekten, bir birimize karşı iyi gözle bakmaktan geçiyor. CHP’yi iktidara taşıyacak olan güç bizim örgütlü gücümüzden geçiyor. Bizler kendi aramızda tek yürek ve tek ses olursak CHP’yi kimse yıkamaz. Biz CHP’liler birbirleriyle uğraştıkları kadar, AKP ile uğraşırsak zaten iktidarı alacağız. Bu önümüzdeki kongre süreçlerini gelin barış havasına dönüştürelim. Önümüzdeki kongre süreçlerini bir mücadele alanından çok, birbirimizle dayanışacağımız dönemine dönüştürelim” diye konuştu.

Üyeler Sandık Başında

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Umut Oran ise, “2011 genel seçimlerinde almış olduğumuz yüzde 26 oy oranının nedenlerini iyi bilmemiz lazım. Önümüzde bir yerel seçim var. 2014’e birlik ve beraberlik içerisinde girerek, istediğimiz hedefe ulaşabiliriz” dedi.

Demokratik bir şekilde CHP’liler delegelerini seçmeye başladı

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aydın Ayaydın ise, “Partimizde kongre süreçlerinin başlamasıyla CHP İstanbul Başkanlığımızın öncülüğünde İstanbul’un bütün ilçelerinde delege seçimleri yapılmak üzere sandıklar konuldu. Demokratik ve özgür bir şekilde CHP’li üyeler delegelerini seçmeye başladı. Sultangazi ilçemizde de üyeler delegelerini seçmeye başladılar. Bu başlangıç CHP’nin İstanbul’da ki iktidarını ve akabinde Türkiye’de CHP’nin iktidarını getirecektir” diye konuştu.

CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nün Çağlayan Salon Figaro’da düzenlediği “Dostluk ve Dayanışma gecesi” sanatçılar Bahar Kartal, Gökçen Kahraman ve Seyfi Yerlikaya’nın seslendirmiş olduğu türkülerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

GerçekGündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153