banner171

Dernek Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Sultangazi ilçe başkanlığı Sultangazi İlçesi Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernek Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Cebeci Mahallesi'nde bulunan Sultangazi İlçesi Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

   İlçe Başkanı Av. Murat Atım Türkiye'nin her bölgesinin ayrı güzelliğinin olduğunu, bu çeşitlilikte karadenizin güzide ili Sinop'un çok özel ve önemli bir yeri olduğunu belirtirken, Sultangazi'mizde Sinoplu hemşerilerimizle bir arada yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, son yıllarda Ak Parti'nin yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yeni kurulmasıyla beraber her yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek olan Sinoplu Sultangazililere teşekkür ederken, Sultangazi Belediyesi'nin çalışmalarından bahsetti.

Ziyaret sonunda Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Yalçın Türk, İlçe Başkanı Sayın Av. Murat Atım'a ve Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay'a "Osmanlı Tuğrası" hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153